Secţia service şi garanţie Agropiese TGR

Maşinile agricole devin din ce în ce mai complicate, iar proprietarii de întreprinderi agricole tot mai puţin practică reparaţiile independente. Serviciul specializat şi profesionist a devenit un factor important în reducerea costurilor afacerilor în sectorul agricol.

Sarcina globală a Secţiei service şi garanţie din cadrul Agropiese TGR constă în minimizarea staţionării maşinilor clienţilor şi mărirea duratei lor de funcţionare din contul operării competente şi întreţinerii lor în timp util.

Profesionist

Pornind de la reparaţia tractoarelor MTZ în anul 2002, după un deceniu şi jumătate Secţia service realizează un ciclu complet de întreţinere a tractoarelor, utilajului suspendat şi remorcat deja de la 50 de producători, al căror dealer este compania Agropiese TGR.

În ultimii cinci ani, Secţia service a primit şi a executat aproximativ 11 000 comenzi în orice anotimp al anului şi pe orice vreme, şi cu fiecare an numărul de deplasări planificate si neplanificate în gospodăriile clienţiilor continuă să crească.

Personalul Secţiei service şi garanţie Agropiese TGR deserveşte numai acele maşini, la care se pricepe bine. Compania investeşte resurse impunătoare în dezvoltarea profesională a personalului. Inginerii şi mecanicii de la Agropiese TGR urmează cursuri de instruire la uzinele producătoare, obţinând certificarea corespunzătoare, care asigură calitatea lucrărilor efectuate şi răspunderea pentru fiecare reparație.

Pe parcursul unui deceniu şi jumătate de muncă, personalul-cheie al secţiei a acumulat o experienţă unică, pe care o transmite colegilor lor.

Operativ

Minimizarea perioadelor de nefuncţionare a maşinilor clienţilor este scopul principal al secţiei service şi garanţie Agropiese TGR. În acest sens secţia dezvoltă mai multe direcţii:

– sistem automatizat de comandă. În cadrul secţiei funcţionează linia fierbinte, comutată cu sistemul automatizat de perfectare a comenzilor, astfel asigurându-se parcurgerea rapidă a tuturor etapelor birocratice fără întârziere.

– echipe mobile. Serviciul are opt echipe mobile, care deservesc diferite regiuni ale ţării: patru la Chişinău şi câte una la Edineţ, Drochia, Bălţi şi Cahul. Fiecare echipă de intervenţie, aflată în afara capitalei, deserveşte gospodăriile clienţilor pe o rază de 50 kilometri de la locul aflării ei.

Echipele mobile sunt asigurate cu vehicule moderne special dotate. Personalul echipelor mobile efectuează deservirea direct în gospodăriile clienţilor sau în câmp. Deplasându-se în teren, echipele pun maşinile în funcţiune, efectuează lucrările planificate, reparaţii uşoare de garanţie şi postgaranţie, instalează echipamente suplimentare şi explică personalului şi clienţilor cum să manevreze corect maşinile.

În cazul unor reparaţii mici şi medii, echipele mobile permit să fie redus semnificativ timpul staţionării maşinilor, un moment esențial în timpul sezonului de muncă în teren.

– baze regionale de reparaţii. În cazul unor defecţiuni grave se ia decizia de evacuare a maşinii la bazele de reparaţii. Agropiese TGR a deschis trei baze de reparaţie – în centrul Chişinăului, la nord (Bălţi) şi sud (Comrat). Aici sunt realizate reparaţiile capitale şi complexe.

Bazele regionale de reparaţii sunt înzestrate cu tot utilajul şi instrumentele speciale pentru efectuarea reparaţiilor de orice complexitate la utilajele agricole, oferite de companie.

Tot aici se face pregătirea înainte de vânzare şi completarea maşinilor cu echipament suplimentar.

La dispoziția secţiei service şi garanţie se află depozitul de piese de schimb Agropiese TGR, cel mai mare depozit din ţară, care conţine mai mult de 100 de denumiri de articole.

Structura formată a Secţiei service şi garanţie permite companiei Agropiese TGR să garanteze o deservire şi o reparaţie calitativă şi operativă pe parcursul întregului ciclu de viaţă al maşinilor agricole.

Telefonul liniei fierbinţi: 022 50 33 40.