Профиль компании

 

Tehnica agricola

belarus

Uzina de Tractoare din Minsk (MTZ) prezintă pe piață brandul bine cunoscut sub denumirea de BELARUS. MTZ – unul din partenerii strategici de bază ai companiei Agropiese TGR.

mtz lider

Casa de Comerț «MTZ Lider» – întreprinderea mixtă a Uzinei de Tractoare din Minsk cu compania Agropiese TGR în Moldova.

mtz lider

ОАО «БЗТДиА» – este o întreprindere industrială modernă care produce tractoare marca „BELARUS” pentru agricultură și servicii comunale, piese de schimb și discuri pentru roti (jante). Este parte a MTZ Holding. Casa de comert „MTZ Lider” – este dealer oficial al ОАО «БЗТДиА» și, de asemenea, un partener strategic în furnizarea de piese de schimb originale, cu o lungă istorie de colaborare.

Umanifermas

«Umanifermas» – intreprindere ucraineană cu peste 40 de ani de experiență în domeniul ingineriei agricole. A însușit o gamă întreagă de produse noi (peste 60 de tipuri de mașini) pentru toate ramurile agriculturii, fiabilitatea ridicată și calitatea echipamentelor fabricate au făcut din companie un partener de încredere pe piață.

Demetra

Demetra este o întreprindere ucraineană care produce o gamă largă de mașini agricole: semănători de cereale, arator, cu discuri, grape rotative și cu dinți, cultivătoare, role de presare, role tocatoare, mini echipamente.

Elex

Excavatorul ELEX 81A este proiectat și produs în Ucraina de către uzina ELVORTI (Cervona Zirca), cel mai mare producător de tehnică agricolă din Europa de Est. ELEX – prezintă un nou motto pe piața de tehnică comunală, prioritatea acestuia – complex de componente de o calitate înaltă de la producătorii mondiali renumiți.

elvorti

Elvorti (ex. Cervona Zirca) (Ucraina) — produce utilaj pentru semănat și prelucrarea solului, înalt tehnologice după tehnologii contemporane. Este cel mai mare producător de tehnică agricolă din Ucraina și un partener strategic pentru Agropiese TGR. Gama de producție este formată din: cultivatoare, grape cu discuri, stropitori, semănători de precizie.

hidrosila

„Hydrosila” Kirovograd Ucraina – unul dintre cei mai mari producători de mașini hidraulice componente hidraulice din Europa de Est. Pompe hidraulice si motoare, supape și cilindri Maraca comerciala „Hydrosila” este utilizata în sistemele hidraulice ale, de construcților d drumuri, municipale și alte mașini cu presiuni de la 160 la 420 bari. Compania „Hydrosila” include 5 companii producătoare de pompe hidraulice, supape, piese de schimb, furtunuri de inalta presiune inalta pentru toate tipurile de transport.

veles agro

Veles-Agro (Ucraina) – producător cu renume din Ucraina de utilaje agricole și piese de schimb.

Завод сельхозмашин

«Zavod Selihozmașin» (Ucraina) – producător de mașini de curățat și aruncătoarelor de semințe.

Винмашпостач

«VINMAȘPOSTACI» (Ucraina) – producător de utilaj agricol calitativ. Pentru fabricarea componentelor se utilizează metal de la uzine notabile din străinătate și din țară.

Agatis

AGATIS (Ucraina) – producător de aruncătoare de semințe, cu înălțimea de aruncare mărită ZM-60S și piese pentru ele.

Remsintez

Uzina „Remsintez” (Ucraina) este o întreprindere de comerţ şi producţie, care îşi concentrează eforturile la dezvoltarea și producerea unei game largi de agregate agricole de înaltă calitate: semănători de cereale SZ (SRZ) -3,6 (4, 5,4) utilizând tehnologia de prelucrare tradițională, precum și semănători Atria și SICH-4,2 (3,6), folosind tehnologii Mini-Till și No-till, semănători de însămânțare cu precizie UPS-4, 6, 8 pentru culturi prăşitoare în rânduri, pluguri „Hetman” cu lăţime mare de lucru, cultivatoare KRN etc.

Agropiese TGR este reprezentantul oficial al uzinei Remsintez din Republica Moldova și oferă produsele companiei de la depozit și la comandă.

tehnopol

VK TEHNOPOLI (Ucraina) – uzina producătoare de grape cu discuri, cultivatoare, tăvălugi-tocători.

Апостоловагромаш

APOSTOLOVAGROMAȘ (Ucraina) – producător de tăvălugi, cultivatoare, grape cu discuri, piese de schimb.

belinskselmash

BELINSKSELIMAȘ (RUSIA) – producător de semănători, utilaj de prelucrare a solul.

salskselmash

SALISKSELIMAȘ (Rusia) – renumit producător de utilaj comunal: perii, lame, încărcătoare pentru diferite tipuri de tractoare.

Dvs puteti descarca catalogul tehnicii Saliskselimas, apasati pe link.

bluming

BLIUMING (Belarus) – producător de utilaj comunal, agricol și utilajului destinat pentru construcții și întreținerea drumurilor.

MordovAgroMaș

MordovAgroMaș (Rusia) – producător de remorci și diferite tipuri de încărcătoare.

Compania TINAZ

Compania TINAZ, fondată de actualul președinte Hüseyin FİNİŞ în 1975, și-a început activitatea de producere a mașinilor agricole cu mașinile de administrat îngrășământ.

metal fach

METAL-FACH (Polonia) – compania, producătoare de remorci, încărcătoare frontale montabile la tractor, prese de balotat, mixere, mașini pentru împachetatul baloților.

sip

SIP (Slovenia) – companie notabilă în producerea utilajului pentru senaj.

ino

INO (Slovenia) – producător de semănători de precizie și tocătoare.

Kowalski

Kowalski (Polonia) – producător de cositori și de freze.

Sipma

SIPMA (Rusia) – producător a unei game largi de utilaje destinate pentru recoltatul, depozitarea și prelucrarea materialului pentru nutreț. Cositori, greble, prese de balotat, remorci cu autoîncărcare pentru transportarea baloților, încărcătoare frontale montabile la tractor.

Yuksan

Compania Yuksan (Turcia) – produce freze pentru prelucrarea solului în livezi și vii. Compania funcționează din anul 1950.

Sovremennîie Tehnologhie

Sovremennîie Tehnologhie – activând pe piața din Ucraina din 1998, s-a poziționat ca un partener responsabil și sigur pentru producătorii agricoli, fiind una dintre companiile de top din Ucraina în domeniul producerii, realizării și echipării mașinilor de tropit și de tratat semințe, iar marca comercială SPRAY – CELE MAI BUNE STROPITORI ȘI RAMPE deja de mult timp s-au evedențiat ca utilaje ce-ți îndeplinesc perfect funcțiile.

Cucchi

Compania Cucchi (Italia) produce freze, care se remarcă prin universalitate și siguranță.

Moldagrotehnica

Uzina Moldagrotehnica (Moldova, Bălți) – producător autohton. Produce pluguri și semănători.

Agromasina

Agromașina (Moldova, Chișinău) are o experiență destul de durabilă în timp în producerea de utilaje pentru efectuarea lucrărilor în câmp și-n livezi. Capacitățile de producere permit satisfacerea tuturor necesităților ce ține de efectuarea lucrărilor pentru pregătirea solului, sădire și întreținerea a livezilor și viilor.

Tadlen

Tad Len (Polonia) – Producător important de utilaj agricol în regiune. Specializarea companiei – stropitori componente pentru acestea, pompe.

Bomet

Bomet (Polonia) – companie producătoare de pluguri, grape cu discuri, freze, mașinilor de cultivat și recoltat cartofi agregabile cu tractoare deputere mică.

Agromaster

Compania «AGROMASTER» (Rusia) reprezintă întreprinderea modernă de producere a utilajului agricol. Partener strategic al Agropiese TGR.

Alpler

Compania ALPLER (Turcia) produce pluguri calitative timp de 100 de ani. Este cea mai mare uzină din Turcia.

Ozduman

Compania OZDUMAN (Turcia) este una din companiile strategice al Agropiese TGR. Produce semănători de precizie.

Metkarsan

Compania Metkarsan (Turcia) este specializată în producerea de cositori și greble. Unul din liderii producători din regiune.

AnizTarim

Compania Aniz Tarim (Turcia) este unul din cei mai mari producători de săpători de gropi din Turcia.

Agrohasat

Agrohasat (Turcia) – compania producătoare de mașini pentru administrarea îngrășămintelor solide și grapelor cu discuri.

Badilli

Badilli (Turcia) – producător recunoscut de stropitori pentru protecția plantelor, după o tehnologie înaltă.

Ремком

REMKOM (Belarus) – uzină producătoare, cu o dezvoltare dinamică care posedă un laborator științific de cercetări, dotată cu standuri pentru implementarea noilor idei și petrecerea de încercări complexe a utilajelor și echipamentului pentru protecția plantelor.

EXPOM

Compania EXPOM se ocupă cu producerea și comercializarea de utilaje și echipament agricol. Produsele sub brandul EXPOM se răspândesc prin intermediul unei rețele, care include de asemenea și Agropiese TGR.

ProJetBorgan Group

Compania PROJET (Italia) activează în domeniul de producerea de utilaj agricol, în deosebi în producerea de echipament pentru protecția plantelor și cosit, precum sunt stropitorile și tocătoarele.

Gureller

Compania Gureller (Turcia) produce arbori cardanici pentru utilaj agricol. Producția se distinge prin preț bun și calitate înaltă.

AksanKardan

AksanKardan (Turcia) produce arbori cardanici. Aksan Kardan este producătorul lider în fabricarea de componente și asambluri de astfel de gen în regiune.

Львовагромашпроект

LIVOVAGROMAȘPROIECT (Ucraina) – producător de utilaj și echipament pentru introducerea soluțiilor pentru protecția plantelor – stropitori și aruncători de semințe.

BDT-AGRO

Grupul de companii „BDT-AGRO” – elaborează, produce și vinde mai mult de 350 de modele de echipamente agricole pentru asolament. Utilajele agricole BDT-AGRO sunt fabricate cu o rezervă mare de siguranță și sunt destinate pentru funcționare în cele mai dificile condiții.

Piese de schimb

SKF

SKF (Suedia) este lider mondial (un producător mondial de rulmenți) in producerea rulmentilor si unul din cei mai mari producatori de otel pentru rulmenti.

Seco GROUP

Compania „Seco GROUP” (Cehia) cu o istorie dedezvoltare de mai mult de un secol, Acesta oferă o gamă largă de piese de schimb pentru mașini agricole si tractor MTZ.

Buzuluk

Compania „Buzuluk” (Cehia) produce segmenti de piston, care sunt utilizate la asamblarea motoarelor „MMZ” Belarus.

Almet

Copania „Almet” (Cehia) este specializată în fabricarea de pistoane pentru tractoare de tip MTZ Belorus.

avtofiltr

Intrrprinderea „Avtofultru” or Kostroma (Rusia) Aceasta oferă cea mai largă gamă de filtre pentru toate tipurile de vehicule, comerciale si agricole (filtre și elemente de filtrare pentru combustibil, ulei si aer).

ruslan

Marca comerciala „Ruslan-Complect (Ucraina) este un producător și furnizor de seturi de reparație fabricate din cauciuc, pentru o gamă largă de utilaje agricole, auto si speciale.

rusi

Compania „MPI-AGRO” este un producator si furnizor de seturi de repratie produse din cauciuc si etansare de polimer, cu marca comerciala „RUSI” . Proectate pentru reparatia si intretinera tehicii agrigole.

cauciuc

Uzina „CAUCIUC” (Ucraina) – acesta este un producător de seturi de raparatie si accesori din cauciuc. produce o varietate de produse din cauciuc, incepind dela, furtun de înaltă presiune pina la garnituri de etansare.

difa

Compania „DIFA” (Belorusia) propune un assortiment larg de filtre si elemente de filtru pentru toate tipurile de automobile comerciale, tractoare si autospeciale.

Димитровоградский завод вкладышей

Uzina din Dmitrovograd, Rusia „DZV” produce cuzinet si lagare de alunecare, bucse si semiinele pentru motoarele de putere mare, automobilelor comerciale si agricole (MAZ/KAMAZ)

gaz

„Grupa GAZ” este unul dintre cei mai importanți producători de motoare diesel grele, or. Yaroslavli Rusia. „YaZDA” este o subdiviziune a companiei „Grupa GAZ”, care produce o gama large de echipamente a sisitemului de alimentere cu combustibil, pompe de presiune inalta, cutii de viteza asamblate la motorul YaMZ si GAZ. Motorul de tip YaMZ este complectatia de baza a mai mult de 300 de tipuri de tehnica si autospeciale.
Certificate:

Certificate GAZ
Certificate GAZ

chaz

Uzina de Agregate din or. Cebocsar Rusia „CHAZ” – acesta este un lider în producerea de sisteme de rulare, cit si piese pentru vehicule pe șenile. Compania produce toate tipurile de șenile pentru tractoare si masini industriale.

coate

Compania „SOATE” or. Starii Oscol Rusia. Produce echipamente si instalatii electrice. Mai mult de 300 de tipuri de produse – calculator al motorului, bobine de aprindere, senzori, distribuitoare de aprindere, comutatoare, pompe de combustibil electrice, rampa de distributie a carburatorului.

Минский моторный завод

Uzina de Motoare din Minsk, Belorusia „MMZ” – un producător de frunte a motoare diesel moderne. Acesta seclaseaza pe primul loc, dupa numărul motoare produse pentru tractor (Belorus), combine si autospeciale.

Минский завод шестерен

Uzina de Pinioane din Minsk (Belorusia) una dintre cele mai mari companii de producere pinioanelor a cutiei de viteze pentru Tractoerele MTZ și piese de schimb pentru ele.

Sollers

Casa de comert „SOLLERS” – este cea mai mare companie de automobile din Rusia, lucreaza in parteneriat cu lideri mondiali ai autoindustriei, sas ca „UAZ” si „ZMZ”

iamz

Uzina de Motoare din Yaroslavli „YaMZ” Rusia – una dintre cele mai mari întreprinderi din Rusia pentru producția de motoare diesel multi-scop, ambreiaje, cutii de viteze, piese de schimb pentru acestea.

Tribo

Uzina din Belaea tsercovi „TRIBO” Ucraina – este un mare producator de articole de frina si frictiune. Care include Placuti de frina, Garnituri de ambreaj, garnitură de frână pentru frâna cu tambur.

zmz

Uzina de motore din Zavolje „ZMZ” Rusia, este la rindul ei un compartiment al companiei „SOLLERS”, produce motore cu ardere interna pentru automobile si autovehicule comerciale da marca GAZ, cit si ale piese si autocomponente puntru ele.

chetra

Compania „CHETRA” or. Cebocsari Rusia, Acesta este unul dintre cei mai mari producători mondiali de autospeciale municipale, echipament de construcție a drumurilor, atit si un mare assortiment de piese si autocomponente a masinilor de tonaj mare si tehnuca speciala.

Завод подшипников скольжения

Uzina „Rilmenti si lagare de alunecare” or Tambov Rusia – unul dintre cel mai mare producător de benzi bimetalice, cuzneti ai arborelui cotit, semi inele de suport, bucse, ax-piston si pompe.

STAPRI

„STAPRI” or. Stavropoli Rusia – una dintre cele mai mari intrprinderi din federatia Rusa, care produce segmenti de piston pentru tractoare, precum și echipament specializat.

motordetali

„Motordetali” or Kostroma Rusia – Unica fabrica specializata pe producerea componentelor ale grupului piston-cilindru, (pistoane, cilindre, segmenti-piston si ax-piston) in Rusia si tarile CSI.

Борисовский завод агрегатов

Uzina de auto-agregate or. Borisov Belorusia „BZA” – cea mai mare întreprindere din Belarus pentru fabricarea de unități de lubrifiere și sisteme de filtrare (pompe de ulei și apă, filtre, rocker, angrenaje).

yato

„YATO” (Polonia) – unul dintre producatorii de baza a instrumentelor de maina si electric, care colaboreaza pe piata internationala (surbelnite, cheie fixe, instrument electric si pneumatic)

ius

„IUS” (Romania) – companiea produce un assortiment larg de electroinstrument. Compania oferă aproximativ 100 de tipuri diferite de instrumente și seturi de instrumente.

GCE Crass

„GCE Grass” (Rusia) mai mult de 17 ani de experiență în dezvoltarea și fabricarea de echipamente de sudura cu gaz.compania propune un assortiment larg de ecipament pentru sudra cu aragaz si tiere.

Лужский абразивный завод

Uzina de scule Abraziv (Rusia) – intreprindere diversificat moderna, unul dintre cei mai mari producători din lume de scule abrazive si piatra abraziva.

ruko

„RUKO” Germania – specializata in producerea burghiilor pe metal si instrument zenker. Intrprinderea este echipata cu cele mai noi echipamente de înaltă performanță.

Vistec

Uzina de constrctie de masini din Artiomovsk (Ucraina) „VISTEC” – cel mai mare producător de lanțuri calibrate de mare specialitate, concepute pentru a fi utilizate în mașini și echipamente de în minerit.

Ярославль — Резинотехника

SA „Yaroslavl – Rezinotekhnika” unul dintre cele mai mari companii – producătore de produse tehnice din cauciuc în Rusia și CSI.

saransk rezinotehnika

Uzina de cauciuc tehnik „SZRT” or Saransc Rusia – întreprindere de producerea furtunilor so produselor din cauciuc ndustrial. Principalele produse ale companiei – furtunuri industriale hidraulice și plăci de cauciuc.

epk moskva

Compania europiana de producerea rulmentilor „EPK” (Rusia) – cel mai mare producător de rulmenți din CSI – produce rulmenti pentru toate ramurile de inginerie. Gama de produse – mai mult de 9800 de modificări.

Курский завод упорных подшипников

Uzina de lagare de suspensie „KZUP” or. Kursk (Rusia) – aceasta este una dintre cei mai mari producători de lagăre de suspensie din Europa de Est. Produsele sunt furnizate la cele mai mari uzine de tractoare, motoare si automobile etc.

Харьковский подшипниковый завод

Uzina de rulmenti „HARP” or. Haricov, Ucraina – unul dintre cei mai mari producători de rulmenti cu bile și cu role cilindrice, din Europa de Est. Ea produce mai mult de 500 de tipuri de rulmenți cu diametrul exterior de la 30mm- 400 mm sub maraca comerciala „HARP”

Минский Подшипниковый Завод

Uzina de rulmenti „MPZ” or. Minsk, Belorusia – cel mai mare producător de rulmenți din Belarus. Acesta oferă mai mult de 600 de modele de rulmenți.

magneton

„Magneton”, Cehia – cel mai mare producător de demaroare și generatoare pentru toate tipurile de transport (naționale și importate, automobile și camioane, agricole și echipamente speciale).

bate

Uzina de echipament electric „BATE” or. Borisov, Bolorusia – are la baza producera demaroarelor si generatoare pentru motoarele de camioane și autoturisme, autobuze, mașini agricole si utilaje de constructii.

radiovolna

Uzina „RODIOVOLNA” or. Grodno, Belorusia. o întreprindere care este specializată în producția de componente auto si echipamente electrice.

Uzina de lanturi TZC

Uzina de lanturi „TZC” or. Tula, Rusia – Ea produce o gamă largă de lanțuri pentru echipamente agricole si autospeciale.

Ульяновский автомобильный завод

SRL «Ульяновский автомобильный завод» — legendara uzină de automobile cu o istorie de 75 de ani, specializată în producerea autoturismelor şi camionetelor 4X4 cu o practicabilitate sporită, precum şi a pieselor de schimb.

Uzina de automobile din Gorikii

Uzina de automobile din Gorikii este o uzină de automobile sovietică și rusă, un producător mare de automobile, camioane usoare, camionete şi echipamente militare, cât și de piese de schimb pentru ele.

PEKAR

Produsele PEKAR sunt fabricate în Rusia pentru a satisface nevoile piețelor producătorilor auto și a pițeloe de piese de schimb. Portofoliul PEKAR cuprinde câteva sute de articole pentru vehiculele de producere autohtonă (VAZ, GAZ, UAZ, ZIL, PAZ, KAMAZ, MAZ etc.), inclusiv componente și piese de schimb pentru sistemele cheie ale automobilului – sisteme de injecție a combustibilului, alimentare, răcire, încălzire. lubrifiere. echipamente electrice, aprindere și suspensie.

Daido Metal Rus

SRL „Daido Metal Rus” este cel mai mare furnizor de rulmenți cu role pentru liniile de asamblare din Rusia și țările CSI. Disponibilitatea unui ciclu complet de producere și a echipamentelor cu tehnologii performante ne permit să producem o gamă largă de produse pentru motoare pe benzină și diesel și compresoare: cuziteti pentru arbori si biele; semiinele se suport; bucșe; aliaje antifricțiune și banda bimetalică.

Автоглушитель

„Автоглушитель” – cea mai largă gamă de sisteme de evacuare a gazelor de eșapament și produse pentru auto-tuning din Rusia și CSI. 800 produse – țevi de eșapament, rezonatoare, prize, conducte de admisie, intermediare, de conectare și de trecere, neutralizatoare, țevi de admisie cu neutralizator, catalizatori, stingătoare de flacără. Pentru toate autoturismele GAZ, UAZ VAZ, PAZ, ZIL, KAMAZ, URAL, KRAZ, MAZ și altele.

Pramo-Electro

SRL „Pramo-Electro” este un producător specializat de componente auto și accesorii electrice pentru motoarele cu combustie internă pe benzină și motorină: generatoare, startere, ștergătoare, bujii, supape electromagnetice, regulatoare de tensiune, senzori și alarme.

YAMZ

Astăzi YAMZ este una dintre cele mai mari întreprinderi rusești care produce motoare diesel multifuncționale, ambreiaje, cutii de viteze, piese de schimb pentru ele, precum și unități staționare bazate pe ele.

Uzina de echipamente de alimentare cu combustibil Noginsk

Uzina de echipamente de alimentare cu combustibil Noginsk este o întreprindere cunoscută în Rusia și în străinătate pentru producerea în masă a echipamentelor pentru alimentare cu combustibil, pentru motoarele diesel ale tractoarelor și a unor vesriuni de automobile.

Uzina de echipamente diesel din Yaroslavl

SA „Uzina de echipamente diesel din Yaroslavl” – o întreprindere de construcții de mașini în orașul Yaroslavl. Pompe de combustibil de înaltă presiune (pompă de injecție) de toate versiunile; Cupluri de plunjere; Pulverizatoare; Pompe de combustibil de joasă presiune; dispozitive de temporizare a injecției; Piese de schimb pentru pompe de injecție.

Omega-Avtopostavka

„Omega-Avtopostavka” este printre cele mai mari zece companii de formare a bugetului din regiunea Kharkiv. De-a lungul anilor, compania a devenit în mod repetat câștigătoare de premii în categoriile „Cel mai bun angajator al anului” și „Cea mai bună întreprindere din Ucraina”. Astăzi, gama de produse ale companiei cuprinde mai mult de trei sute cincizeci de producători – cel mai mare depozit de piese de schimb și componente pentru autocamioane și autovehicule din țările CSI și din străinătate. Ea are cea mai extinsă rețea de afiliați – magazine de comerț cu amănuntul cu componente auto.

Anvelope, uleiuri, baterii

lassa

Compania Lassa (Turcia) – cel mai mare producator de anvelope din regiune. A fost intemeiata de grupa companiilor «Sabancı Group» si parteneri. Agropiese TGR – dealer exclusiv al companieiLassa în Moldova.

kumho

Kumbo (Coreea de Sud) – renumitul producător de anvelope pentru autoturisme si camioane. Agropiese TGR – dealerul exclusiv al companiei Kumho in Moldova.

michelin

Michelin (Franța) – cel mai mare producător de anvelope din lume. Agropiese TGR – dealerul exclusiv al companiei Michelin in Moldova.

dunlop

Dunlop (Japonia) – unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume.

debica

Debica (Polonia) – producător de anvelope de pasageri și comerciale. Fac parte din grupul companiei Goodyear.

triangle

Triangle (China) – unul dintre cei mai mari producători de anvelope in China. Anvelope comerciale, de pasageri și industriale.

tigar

Tigar (Serbia) aparține unui grup de companii Michelin. Propune anvelope calitative la prețuri accesibile, bine-cunoscute în Moldova.

belshina

Belshina (Belarus) – unul dintre cei mai mari producători din industria anvelopelor. Mai mult de 300 tipuri de anvelope cu dimensiuni diferite pentru autoturisme, camioane, masini de construcții rutiere, autobuze, tractoare și utilaje agricole.

goodrich

BFGoodrich (SUA) – marcă americană de anvelope auto. La momentul actual apartine companiei Michelin.

Goodyear

Goodyear (SUA) – cel mai cunoscut brand american din lume producător de anvelope, oferă o gamă largă de anvelope de înaltă calitate pentru toate tipurile de vehicule. Vinde anvelope pe piata din 1898.

Алтайшина

Compania Алтайшина (Rusia) – este unul din lideri pe piața regionala de aprovizionare angro cu anvelope și jante pentru autoturisme, camioane si anvelope agricole.

armour

Armour (China) – unul dintre cei mai importanti producatori de anvelope pentru vehicule de pasageri și comerciale, de asemenea, ocupa poziția de lider pe piața anvelopelor de camioane, anvelopelor pentru Jeep-uri și pentru utilaje agricole.

fulda

Fulda (Germania) – producător german de anvelope, cunoscut în toată Europa. Incluse în grupul companiei Goodyear.

sava

Sava (Slovenia) – un producător de anvelope pentru autoturisme, Jeep-uri, camioane în Europa Centrală. Incluse în grupul companiei Goodyear.

BKT

BKT (India) – unul din liderii mondiali în fabricarea anvelopelor de tip OTR, care produc anvelope pentru motostivuitoare si incarcatoare cu pilotaj pentru excavatoare, pentru gradere si încărcătoare frontale.

kama

KAMA (Rusia) – este una dintre cele mai moderne companii, produce anvelope auto și speciale în Europa.

Voltyre

Voltyre (Rusia) ocupa 43 la suta din cota valorica a pietii de anvelope pentru mașini agricole și 16 la sută din cota valorica a pietii de anvelope pentru vehicule industriale.

rosava

Fabrica de anvelope Belotserkovskii, parte a societatii pe actiuni ROSAVA (Rusia), functioneaza din 1972. De-a lungul anilor, compania a produs mai mult de 180 milioane de anvelope, care au parcurs milioane de kilometri pe drumurile lumii.

kormoran

Kormoran (Polonia) – specializată în fabricarea de anvelope si jante pentru autoturisme. Compania este membră a companiei Michelin, renumita în întreaga lume.

kormetal

Kormetal (Turcia) este angajată în producția de jante din aliaje multicomponente de aluminiu (cu adaos de titan si magneziu, si
alte elemente din acest domeniu).

rheinol

Rheinol (Germania) – producător de uleiuri si de produse chimice pentru diferite tipuri de mașini, pentru sisteme hidraulice, mașini-unelte, precum si de ulei pentru motoare cu gaz.
Agropiese TGR – dealerul exclusiv al companiei Rheinol in Moldova.

eurol

Compania Eurol (Olanda) – un producător de uleiuri si lubrifianti. De asemenea, gama include o serie de produse pentru îngrijirea mașinii (aerosoli, lichide de spălare, lichide de lubrifiere- răcire, lichide de frână).

kixx

KiXX (Coreea de Sud) – producător de frunte in Coreea de Sud de lubrifianti si uleiuri de motor.

thk

TНK (Rusia) – companie specializată în producția de lubrifianți și lichide speciale utilizate pentru autoturisme, precum și pentru o larga varietate de echipamente industriale.

Rosneft

Rosneft este o companie rusă de petrol și gaze care produce, printre altele, si uleiuri. Agropiese TGR – dealerul exclusiv al companiei Rosneft in Moldova.

sintec

SINTEC (Rusia) – un mare producator de antigel. Compania produce antigel de toate tipurile.

baren

BAREN (Austria) – producător de acumulatoare. Principalele avantaje ale acumulatoarelor Baren sunt rezistanta lor inalta și durata lunga de deservire.

ista

ISTA (Ucraina) – producator de acumulatoare.

exide

EXIDE (Polonia) – producătorul unei game largi de acumulatoare pentru toate tipurile de autoturisme și camioane, utilaje agricole si industriale.

Yigit Aku

Bateriile de acumulatoare fabricate de Yigit Aku – unul din cei mai mari producători de acumulatoare din Turcia, sunt realizate la o fabrică complet automatizată, cu un sistem de control strict.

Agropiese TGR GRUP este lider de piaţă în furnizarea de tehnica agricola şi unităţi pe teritoriul Republicii Moldova. Această poziție de lider se datorează mai multor factori. Unul dintre ei – cooperare cu companii bine-cunoscute și de încredere in producerea de mașinelor și echipamente agricole. Companii mentionate mai sus sunt acei, care ajuta la raspindirea mașinilor agricole de calitate pe piața moldovenească.

Профиль компании