Agropiese TGR

Sediul companiei Agropiese TGR

Compania Agropiese TGR GRUP

Agropiese TGR GRUP a fost creată în 1993. Este o companie importantă pe piața de tehnică agricolă din Republica Moldova. Deja mai bine de 20 de ani Agropiese TGR propune gospodăriilor de fermieri, companiilor de de reparații și transport, nu numai cel mai larg asortiment de tehnică agricolă, ci și soluții complexe privind selectarea, reglajul, deservirea și reparația tehnicii pe parcursul întregului ciclu de exploatare a utilajului.

De serviciile Agropiese TGR beneficiază mai mult de 14 000 gospodării de fermieri, companii de reparații și construcții și subdеаleri.

Centrele comerciale ale Agropiese TGR

Agropiese TGR – este cea mai mare rețea de centre comerciale din Republica Moldova, specializată în tehnică agricolă, piese de schimb și componente, din Republica Moldova. Datorită extinderii și modernizării continue rețeaua de centre comerciale Agropiese TGR cu fiecare an devine tot mai aproape de fiecare fermier din Moldova.

Viteză și confort

Pentru comoditatea cumpărătorilor, la Agropiese TGR a fot creat un sistem logistic modern de urmărire a comenzilor – de la formarea acestora până la recepționarea mărfii de la depozit. Grație tehnologiilor automatizate moderne, procesul de efectuare a cumpărăturii are loc rapid și confortabil!

Soluții complexe

Datorită experiențe de mai bine de două decenii de activitate, specialiștii Agropiese TGR cunosc în detalii necesitățile fermierilor din toate sferele agriculturii și propun clienților companiei soluții moderne complexe, bazate pe tehnologii exacte, ecologice  și de eficiență energetică.

Asortiment larg

Lucrul cu mai mult de 14 000 de clienți permite specialiștilor Agropiese TGR să înțeleagă în detalii necesitățile și să propună  cel mai unical și deplin asortiment de piese de schimb din Moldova, pentru mașinile agricole și transport: mai bine de  90 000 de denumiri de piese de la  40 uzine-producătoare din toată lumea.

Cele mai bune companii producătoare

Deceniile de încercări și greșeli, colaborarea de durată și volumele mari de procurări au permis Agropiese TGR să obțină ca astăzi compania să propună clienților săi cel mai bun raport dintre preț și calitate, în toate categoriile sale de preț la mașinile agricole, agregate și piese de schimb.

Calitate și garanție

La Agropiese TGR funcționează sistemul de control al calității la intrare. Agropiese TGR verifică în propriul laborator calitatea partidelor de piese de schimb și a produselor integre intrate. Agropiese TGR propune clienților săi mărfuri și piese de schimb, care sunt totdeauna protejate prin garanții ale producătorului. Specialiștii serviciului de garanții al Agropiese TGR execută obligațiile de garanție ale companiei cu viteza maximă posibilă.

Întotdeauna alături de client

Agropiese TGR propune clienților săi nu doar tehnică agricolă, ci un sistem de asistență totală a clientului: punerea în exploatare – instruirea angajaților clientului – reglajul în câmp – consultarea permanentă – centrul de deservire – asistența cu piese de schimb..

Centrul de deservire

Agropiese TGR cu mândrie propune clienților săi un serviciu calitativ de reparații de garanție și post garanție, dotat cu cea mai modernă tehnică și autovehicole. Specialiștii profesioniști ai serviciului de garanție al Agropiese TGR, care au fost instruiți la uzinele-producătoare, tot timpul sunt gata să pună pe picioare oricare din agregatele procurate,  la cea mai mare viteză posibilă.

Ciclu deplin de asistență

Tehnica procurată la Agropiese este asigurată cu  piese de rezervă pe toată durata de exploatare. Clienții companiei vor găsi permanent asortimentul deplin de piese de schimb pentru orice agregat agricol, indiferent de timpul procurării acestuia.

Anvelope și uleiuri

Agropiese TGR – este cel mai mare importator și distribuitor oficial al mărcilor europene și rusești de anvelope pentru tehnica agricolă, camioane și autoturisme, cât și de uleiuri de motor, hidraulice, de compresie pentru orice utilizare. Agropiese TGR propune mereu anvelope și uleiuri de o calitate impecabilă și la un preț concurențial.

Internet-magazinul și sistemul de reduceri

Clienții Agropiese TGR pot alege și comanda mărfurile online în internet-magazinul agropiese.md, iar sistemul de reduceri cu acumulare face cumpărăturile în magazinele Agropiese TGR și mai convenabile.