Leasing si credit

Leasing și credite pentru achiziționarea de mașini agricole

Grupul Agropiese TGR are o experiență îndelungată de colaborare cu diverse instituții financiare și proiecte internaționale în oferirea unor soluții eficiente și rentabile clienților pentru achiziționarea echipamentelor agricole în leasing și credit.

Agropiese TGR găsește cele mai bune oportunități de finanțare pe termen lung, iar unele propuneri în acest domeniu au fost dezvoltate exclusiv pentru clienții Agropiese TGR ca fiind cel mai mare și mai de încredere partener al băncilor comerciale și al proiectelor de finanțare internațională în domeniul vânzării și deservirii utilajelor agricole.

Prin credit și leasing, Agropiese TGR vinde cu succes o gamă largă de tractoare și agregate în toată țara.

Astăzi, Agropiese TGR oferă clienților săi următoarele opțiuni de finanțare pentru achiziționarea utilajelor agricole:

Leasing

Programele 2KR (cu sprijinul guvernului japonez) și MECAGRO (programul național) se disting prin ușurința procesării cererilor, o lista minimă de documente și o dobândă rezonabilă la tranzacție. Este vorba de programe ample, cu un volum mare și experiență în finanțarea achizițiilor de utilaje agricole. Programele 2KR și MECAGRO se remarcă prin termene reduse de examinare a cererii.

Credit

Unii clienți preferă să obțină împrumut de la banca care le deserveşte activitatea comercială. Aproape toate băncile comerciale și companiile de leasing au propriile sale programe de finanțare a utilajelor agricole, Agropiese TGR este disponibilă să coopereze cu orice instituție financiară pe care clientul o va alege.