Serviciul de garanție și post-garanție

Agropiese TGR propune clienților săi o deservire promptă și de calitate a serviciilor de reparație de garanție și post-garanție a tehnicii.

Specialiştii serviciului de garanţie Agropiese TGR cunosc foarte bine zona lor de responsabilitate rezultat din contul pregătirii lor profesionale continue la întreprinderile de producere a tehnicii, posibilități oferite de către companie.

Serviciul de garanţie este dotat cu cele mai moderne echipamente, instrumente şi desigur cu un parc auto. Filiale a servicilui de garanție sînt în regiunea de nord, centru și de sud ale țării, care permit efectuarea lucrărilor cît mai rapid posibile.

La dispoziția specialiștilor pe garanție sînt puse un asortiment larg de piese de schimb în depozite repartizate în toată Moldova. Acest lucru reduce semnificativ timpul de reparație și este un avantaj important în comparație cu alte întreprinderi care sînt nevoiți să comande cea mai mare parte a pieselor de schimb în momentul defecțiunilor. Structura creată permite Agropiese TGR să garanteze clienților săi o deservire de garanție și post-garanție modernă și de calitate înaltă a tehnicii agricole.