La Moldagrotech Agropiese TGR a demonstrat soluții moderne pentru fermieri

La Moldagrotech Agropiese TGR a demonstrat soluții moderne pentru fermieri

Moldagrotech Autumn a avut loc în perioada 19 – 22 octombrie în pavilioanele și zonele expoziționale Moldexpo. Expoziția a reunit peste o sută de participanți care au prezentat echipamente, sisteme de irigare, materiale de însămânțare, sisteme agricole de precizie și alte produse și soluții pentru agricultura din Moldova. Pe parcursul a patru zile, expoziția a fost vizitată de aproximativ cinci mii de invitați.

Anul acesta, fermierii au acordat o atenție deosebită utilajelor agricole cu-n raport bun preț-calitate, precum și tehnologiilor avansate în domeniul agriculturii de precizie. Piața tractoarelor se îndreaptă treptat către creșterea puterii. Micii fermieri continuă să se consolideze. Segmentul de tractoare cu o putere de 130 – 150 CP devine din ce în ce mai solicitat. De asemenea, sistemele agricole de precizie prezintă un interes din ce în ce mai mare, deoarece pot economisi combustibil și substanțe chimice cu până la 10%, reducând semnificativ costurile fermei.

La Moldagrotech, managerii Agropiese TGR au prezentat un model actualizat al tractorului Belarus 1221.3 – cel mai bine vândut tractor pe segmentul de 136 CP — și două modele promoționale pentru care producătorul a oferit prețuri speciale: Belarus 892.2 și Belarus 82.1.

Belarus 1221.3 este o versiune actualizată pentru 2023. Tractorul din clasa a doua de tracțiune a fost demonstrat într-o culoare nouă, cu motor și transmisie colorate-n roșu. S-a adăugat căptușeală din plastic pentru capotă și aripi, cabina tractorului este echipată cu aer condiționat și iluminare LED, puterea crescută este de 136 CP obținută printr-o turbină și un intercooler care răcesc aerul motorului.

Tractorul Belarus 82.1 cu puntea față ranforsantă este o mașină pentru utilități publice. Tractorul a fost echipat cu un încărcător frontal General X, o cupă-clește multifuncțională și un tocător special INO MKM 190. Caracteristica sa distinctivă este o axă față întărită cu roți mai mari, care îi permite să lucreze cu un încărcător frontal cu o capacitate de ridicare de până la două tone.

Tractorul Belarus 892.2 este un tractor cu o axă față întărită și o turbină care mărește puterea la 89 CP. Modelul 892.2 are o cutie de viteze nesincronizată cu un reductor de mărire a vitezelor, care îi permite să atingă viteze în modul de transport de până la 39 km/h.

La standul Agropiese TGR, clienții companiei au făcut cunoștință și cu noi utilaje agricole. Anul acesta, compania s-a concentrat pe unități moderne, cât mai eficiente în condiții de secetă și schimbări climatice.

Stropitoarea de cîmp Tetis-24 de la Elvorti a fost prezentat în configurația sa maximă, care îndeplinește cele mai moderne cerințe ale agriculturii de precizie. Ea este echipată cu componente italiene de la ARAG (calculator Brava 400S, cu navigatie si oprire automată a duzei).

Un alt produs nou este semănătoarea de cereale cu introducerea simultană a îngrășământului ALFA 4 de la Elvorti. Aceasta este o nouă generație de semănători de cereale care îndeplinesc tehnologia de cultivare a solului Mini-Till. Greutatea structurală de 3,5 tone asigură o presiune stabilă asupra brăzdarului de 130 kg, ceea ce vă permite să garantați însămânțarea la o anumită adâncime. Un nou dispozitiv de tracțiune și transport a fost utilizat în semănătoare, care permite unui operator să transfere semănătoarea din poziția de lucru în cea de transport și înapoi în doar două minute. Opțional, semănătoarea poate fi echipată cu sistemul de control al însămânțării Helios cu o gamă largă de funcții.

Semănătoarea de semănat de precizie SPM-8 de la Veles-Agro cu o greutate a buncărului gol de 4000 kg garantează îndeplinirea tehnologia de însămânțare directă No-Till. În producția semănătoarei Veles Agro s-au folosit experiența și componentele producătorilor de top din lume. De exemplu, un dispozitiv de însămânțare de a doua generație de la compania de renume mondial Presicion Planting, care vă permite să semănați culturi cu semințe mici. Semănătoarea poate fi echipată la comandă cu discuri turbo cu sistem de control al însămânțării, diferite tipuri de discuri de însămânțare, răzuitoare de brăzdare și mai multe tipuri de roți de presare.

Demetra a prezentat semănătoarea de cereal purtată SZD-3000V, destinată fermelor mici. Semănătoarea se distinge printr-un buncăr din oțel inoxidabil, o transmisie variabilă continuu – un variator pentru ușurința și precizia setarii ratei de însămânțare, roți de tasare cu arc sau roți de presare la cererea clientului. Unitățile sunt disponibile în lățimi de lucru de la 1,5 metri până la 3 metri.

Producătorul turc de mașini agricole EFE a prezentat un nou produs – subsoilerul Herkul 5 de la EFE cu o lățime de lucru de 3 metri. O caracteristică distinctivă a unității este adâncimea de prelucrare a solului – până la 65 cm.

De asemenea, la standul companiei au fost prezentate navigatoarele agricole Hexagon Ti5 și Ti7 cu capacitatea de a conduce automat tractorul de-a lungul unei anumite traiectorii.

Managerii companiei Agropiese au organizat o expoziție a noilor agregate și tractoare la Bălți

Managerii companiei Agropiese au organizat o expoziție a noilor agregate și tractoare la Bălți

În acest an, Agropiese TGR continuă practica de succes a demonstrațiilor tehnice ...

Agropiese TGR a devenit dealer Özka și acum oferă anvelope industriale

Agropiese TGR a devenit dealer Özka și acum oferă anvelope industriale

Începând din 2024, Agropiese a semnat un contract cu compania Özka Lastik și acum oferă anvelope pentru toate tipurile de echipament...

Managerii Agropiese au prezentat pilotul automat Sveaverken F100 la AgrotekArena

Managerii Agropiese au prezentat pilotul automat Sveaverken F100 la AgrotekArena

Pe 6 februarie a avut loc o serie de evenimente Agrotek Arena, care a fost dedicată Inovațiilor în agricultură. Aceasta a inclus o s...

Agropiese prezintă pilotul automat Sveaverken F100

Agropiese prezintă pilotul automat Sveaverken F100

Sveaverken F100 este o tehnologie agricolă de precizie care constă dintr-un terminal de control (navigator), o antenă GNSS și servod...

Prețuri speciale la piese de schimb pentru tehnică agricolă

Prețuri speciale la piese de schimb pentru tehnică agricolă

Agropiese TGR oferă o gamă variată de piese de schimb pentru:

O nouă promoție de la Agropiese: Profită de Lassa!

O nouă promoție de la Agropiese: Profită de Lassa!

La achiziționarea unui set de 4 anvelope Lassa de orice model și dimensiune, oferim un card de combustibil Vento în valoare de 250 l...

Agropiese TGR și-a prezentat produsele noi de tehnică agricolă fermierilor din zona centrală a Moldovei

Agropiese TGR și-a prezentat produsele noi de tehnică agricolă fermierilor din zona centrală a Moldovei

La 27 Iulie profesioniștii companiei Agropiese TGR au desfășurat o expoziție de t...

Garanție la cel mai bun preț pentru tractoarele BELARUS!

Garanție la cel mai bun preț pentru tractoarele BELARUS!

Agropiese TGR, dealerul oficial al Belarusului în Moldova, garantează cel mai bun preț de pe piață pentru tractoare albastre.

Agropiese TGR a organizat la Comrat o prezentare de tehnică pentru fermierii din sudul țării

Agropiese TGR a organizat la Comrat o prezentare de tehnică pentru fermierii din sudul țării

Pe 22 iunie, specialiștii Agropiese TGR au desfășurat o expoziție de tehnică pentru clienții lor - fermieri din regiunile de sud ale...