Captura de bustean Crab pentru incarcator T229

Captura de bustean Crab pentru incarcator T229 este proiectata pentru grinzi din lemn de încărcare și descărcare (busteni). Procurati la Agropiese TGR in Chisinau si pe intreg teritoriul Moldovei.

Încărcătorul frontal T229 – este un utilaj agricol care se montează la șasiul tractorului. Este destinat pentru încărcarea, descărcarea și transportarea unor așa materiale ca nisip, pietriș, îngrășăminte minerale, var, băligar, culturilor agricole. Se utilizează de asemenea la lucrări de transportare în cadrul fermelor. În dependență de tipul de lucrări se poate de înlocuit organul de lucru cu: clește pentru baloți, clește pentru bârne, furcă pentru siloz, furcă pentru paleți, furcă pentru baloți, furcă pentru băligar și paie, clește-tăietor pentru siloz, cupe simple, cupe graifer, lame pentru deszăpezire, ș.a.

  • UNIVERSAL: e destul de schimbat organul de lucru pentru a transporta diferite tipuri de materiale: baloți de paie, lemne, siloz, băligar, paleți sau materiale în vrac, așa ca zăpadă, cereale sau pietriș.
  • BALANSARE IDEALĂ: poziționarea corectă a centrului de greutate – aceasta e o amortizare mult mai lentă a tractorului.
  • RITMUL LUCRULUI: stabilirea unor unghiuri optimale de încărcare și descărcare permit micșorarea timpului de lucru, care se efectuează mult mai efectiv.
  • UȘOARA SCHIMBARE A DESTINAȚIEI: simpla și lentă schimbare a organului de lucru.


Caracteristici tehnice: Captura de bustean Crab pentru incarcator T229

Caracteristica

Unitate

Captura de bustean

Greutate

kg

250

Latime

mm

1100

Inaltime

mm

1105

Foto: Captura de bustean Crab pentru incarcator T229

Tehnica agricola in Moldova de la Agropiese TGR.