Domcrat Big Bag la incarcator T229

Domcrat Big Bag la incarcator T229 cu o capacitate de 1000 kg. Adresați-vă la depozite Agropiese TGR in Chișinău și filiale în toată Moldova.

Încărcătorul frontal T229 – este un utilaj agricol care se montează la șasiul tractorului. Poziționarea ideală a centrului de greutate contribuie la diminuarea amortizării tractorului. Unghiurile optimale de încărcare și descărcare asigură eficiența efectuării lucrului. Încărcătorul frontal are un cadru care stabilizează lucrul acestuia. Schimbarea rapidă și comodă a organelor de lucru o asigură cadrul frontal de prindere EURO. Capacitatea de ridicare poate varia de la 1300 la 1600 kg. Are o conectare rapidă și comodă a furtunurilor hidraulice de înaltă presiune. Montarea la tractor are loc prin intermediul bolțurilor. Amortizatorul (opțional) care atenuează loviturile, asigură exploatare încă și mai comodă. Manipularea cu încărcătorul are loc prin intermediul joystikului și distribuitorului hidraulic independent cu 2 secții. La comandă se poate de livrat încărcătoare de diferite culori, compatibile la diverse modele de tractoare.

  • STABILITATE: Utilizarea bucșelor speciale cu autoungere, care sunt caracterizate printr-o durabilitate înaltă și rezistență la uzură – aceasta e o garanție a unei funcționării de durată.
  • EFICIENȚA LUCRULUI: în dotarea standard se folosește cel mai bun distribuitor pe piață – distribuitorul mărcii Nimco – care este conectat direct la tractor. Asta înseamnă lucrul rapid și eficient al încărcătorului și concomitent, protecția de la defectarea pompei hidraulice.
  • MENTENANȚĂ MINIMĂ: fiecare bolț este dotat cu gresor.


Caracteristici tehnice Domcrat Big Bag

Caracteristica

Unitate

Domcrat Big Bag la incarcator T229

Capacitate

kg

1000

Tractor Belarus 82.1 – cel mai popular tractor in CSI.