Caus pentru torf T229

Lățimea caus 2400 mm și o înălțime de 844 mm este utilizată pentru încărcarea turba. Greutate atașament 560 kg. Tehnica este disponibila la magazine Agropiese TGR.

Încărcătorul frontal T229 – este un utilaj agricol care se montează la șasiul tractorului. Poziționarea ideală a centrului de greutate contribuie la diminuarea amortizării tractorului. Unghiurile optimale de încărcare și descărcare asigură eficiența efectuării lucrului. Încărcătorul frontal are un cadru care stabilizează lucrul acestuia. Schimbarea rapidă și comodă a organelor de lucru o asigură cadrul frontal de prindere EURO. Capacitatea de ridicare poate varia de la 1300 la 1600 kg. Are o conectare rapidă și comodă a furtunurilor hidraulice de înaltă presiune. Montarea la tractor are loc prin intermediul bolțurilor. Amortizatorul (opțional) care atenuează loviturile, asigură exploatare încă și mai comodă. Manipularea cu încărcătorul are loc prin intermediul joystikului și distribuitorului hidraulic independent cu 2 secții. La comandă se poate de livrat încărcătoare de diferite culori, compatibile la diverse modele de tractoare.

  • CONFORT: amortizatoarele (opțional), prin atenuarea efectivă a loviturilor, oferă simțul confortului total în timpul lucrului.
  • PERSONALIZAREA ÎNCĂRCĂTORULUI DVS.: dvs. puteți să alegeți culoarea încărcătorului în concordanță cu marca tractorului.
  • SIGURANȚĂ: construcția încărcătorului este supusă unei tehnologii complicate de protecție împotriva coroziei. Toate elementele utilajului înainte de vopsire sunt supuse degresării și prelucrării prin împroșcare, ceea ce permite asigurarea protecției efective împotriva coroziei.
  • PRECIZIE: încărcătorul frontal este dotat cu indicator de echilibrare a organului de lucru.


Caracteristici tehnice Caus pentru turbă la incarcator T229

Caracteristica

Unitate

Caus pentru turbă la incarcator T229

Latime

mm

2400

Masa

kg

560

Volum

m3

1,55

Capacitate

kg

500

Adancime

1352

Inaltime

kg

844

Oferta noastra: remorca pentru motobloc Neva.