Lamele de nivelare Agromaster TK 250

Lamele de nivelare Agromaster TK 250 sunt montate pe tractoare printr-un sistem de cuplare în trei puncte. Aceste lame pot fi folosite în scopuri variate cum ar fi: realizarea căilor de acces în câmp, nivelarea solului, golirea și umplerea șanțurilor.

Având un unghi de lucru de 360° lamele Agromaster TK 250 pot fi folosite în diferite direcții. Acestea sunt fabricate din oțel special pentru prevenirea coroziunii și deteriorării. De asemenea, Agromaster TK 250 se pot folosi ambele laturi ale lamelor detașabile.

Lamele de nivelare turcești produse de Agromaster fac parte din seria TK și au reușit deja să câștige încrederea fermierilor moldoveni. Sunt utilizate la așa lucrări precum nivelarea solului, construirea rețelelor de drumuri de țară, curățarea de zăpadă a drumurilor, curățarea fermelor de animale și alte scopuri care include nivelare și compactare. Lama are o reglare simplă a corpului lamei, un cadru ranforsat, o suprafață fără aderență cu-n termen îndelungat de exploatare. Cuțitul lamei are un tăiș pe amândouă muchii, fiind prelucrat termic. Opțional este disponibil un sistem de suport format din 2 roți, care asigură înălțimea fixă de lucru. Lama este dotat cu-n picior de suport pentru ai asigura stabilitatea în timpul staționării sau depozitării. Este produsă în mărimi de 180 – 200 – 220 – 240 cm. Agropiese TGR vă oferă o gamă completă de produse Agromaster.


Caracteristici tehnice Agromaster TK 250

Dimensiuni de gabarit, mm

  • Lungimea:
  • Lățimea:
  • Înălțimea:

 

2550
1400
1100

Lățimea de lucru, mm

2500

Unghiul de rotire, grade

360

Puterea necesară, CP

70-80

Masa, kg

260