Încărcător frontal MF T229

Încărcătorul frontal MF T229 – unul dintre cele mai vestite încărcătoare MF. Prețul accesibil și înălțimea de ridicare de până la 4.0 metri fac ca acest încărcător să fie universal la orice lucrări de încărcare-descărcare. Încărcătorul frontal T-229 – calitate și siguranță la un preț accesibil.

Încărcătorul  Metal Fach T 229 este folosit la încărcarea, descărcarea și transportarea materialelor în vrac, îngrășămintelor minerale și organice, sveclei și bârnelor. Se remarcă printr-o bună poziționare a centrului de greutate, ceea ce acționează simțitor la diminuarea amortizațiilor la obiectul ridicat.

Încărcătorul frontal are posibilitatea de a fi acționat prin intermediul unui joystick, ceea ce mărește considerabil confortul de exploatare a acestui încărcător. La manipularea brațelor încărcătorului, organul de lucru se află în permanență în plan orizontal, ceea ce exclude răsturnarea sau vărsarea întâmplătoare a conținutului cupei sau a încărcăturii, mărind astfel efectivitatea lucrului. Capacitatea de ridicare a încărcătorului Metal Fach T 229 atinge 1600 kilograme.


Caracteristicile tehnice ale încărcătorului Metal Fach T229

Greutatea încărcătorului (+adaptația)

640 (+300) kg

Înălțimea de ridicare

4.0 m

Capacitatea de ridicare

1 600 kg

Prinderea la tractor

Prin adaptația cuvenită și bolțuri

Capmatibilitatea cu tractoare

Universală, diverse

Producătorul

Metal-Fach (Polonia)

Viteza de deplasare

Până la 10 km/oră

Foto: Încărcător frontal MF T229