Incarcator frontal T219

Buna poziționare a centrului de greutate la încărcătorul frontal T229 acționează la diminuarea amortizării tractorului. Unghiurile optimale de încărcare și descărcare asigură certitudinea efectuării lucrului. Încărcătorul frontal posedă un cadru care stabilizează lucrul acestuia. Schimbarea rapidă și comodă a organelor de lucru este asigurată de către cadrul de prindere EURO. Capacitatea de ridicare a acestui încărcător este de 800 kg. Are o conectare rapidă și comodă a furtunurilor hidraulice de înaltă presiune. Montarea la tractor are loc prin intermediul bolțurilor.

Amortizatorul (opțional) care atenuează loviturile, asigură exploatare încă și mai comodă. Manipularea cu încărcătorul are loc prin intermediul joystikului și distribuitorului hidraulic independent cu 2 secții. La comandă se poate de livrat încărcătoare de diferite culori, compatibile la diverse modele de tractoare.

Utilajul este caracterizat printr-o construcție rigidă, ceea ce garantează o exploatare sigură pe parcursul a multor ani. Rigiditatea înaltă a organelor de lucru este asigurată de către ghearele sau brațele forjate, cu care sunt dotate o bună parte din acestea. Alte soluții implementate care influențează termenul îndelungat de exploatare este utilizarea mărcilor speciale de oțel. Spre exemplu, furca pentru palete cu brațe culisante este confecționată din Arc Oțel și este aplicată o tehnologie specială de îndoiere. Inginerii de la Metal Fach au avut grijă de asemenea și de soluționarea situațiilor ce țin de confortul și eficiența lucrului. De exemplu, la cleștele pentru baloți cu capacitatea de ridicare de 700 kg este utilizat un lacăt hidraulic, ceea ce asigură strângerea corectă a balotului în timpul transportării acestuia. Așa organe fac parte din categoria care lucrează fiind conectate la încărcător, dar sunt și altele care au o conectare nemijlocită la tractor. Avantajul multor organe din această categorie este faptul că ele pot fi folosite la diferite lucrări, cum este, de exemplu, cleștele multifunctional.


CARACTERISTICI TEHNICE T219:

Tip

U.m.

T219

Capacitatea nominală de ridicare

kg

800

Greutatea

kg

435

Înălţimea de ridicare

mm

3463

Lungimea cadrului

mm

2300

Lățimea cadrului

mm

1040

Viteza de lucru, maximum

km/oră

10

Presiunea de lucru

MPa

16

Sistem de prindere

EURO

Controlul

De la manetele tractorului (fără joystick și fără distribuitor hidraulic cu 3 secțiuni aparte, independent)