Remorca cu doua axe cu descarcarea de trei parti T710/2

Descrierea Remorca cu doua axe cu descarcarea de trei parti

Remorcă cu două axe și basculare trilaterală. Remorca cu un singur ax T710/2 cu o capacitate de 8T are o construcţie uşoară și solidă bazată în mare măsură pe profile închise. Cadrul posterior și superior este executat din oţel de tipul S355 (18G2A), ceea ce oferă o garanţie a rezistenţei pe parcursul multor ani de utilizare. Se caracterizează printr-un nivel jos al podelei față de sol, datorită acestui fapt încărcarea este mai ușoară. Pereții benei sunt executați din profile pentru pereți laterali a cunoscutei mărci Fuhrmann. Aceştia asigură a rigiditate și o etanșeitate excelentă a construcţiei. Bena se sprijină pe un sistem de pivoți care îi dau posibilitatea de basculate trilaterală.

Suplimentar pe peretele din spate, este montat un deflector standard cu un jgheab, destinat descărcării materialelor în vrac. În opţiunea standard fiecare remorcă are prevăzut un set de pene de blocare a roţilor. La dorința clientului remorca poate fi echipată cu roată de rezervă ci fixare sub cadrul posterior, frână pe spate și cadru cu prelată. Remorca poate deveni de asemenea platformă după demontajul pereților și pilonilor. Este perfect pentru transportul unor cantități nu prea mari de baloți de fân, lăzi sau paleți. Podeaua T701/2 este executată din oțel S355 cu o grosime de 4 mm acoperită cu un strat de lac de înaltă calitate, ceea ce garantează rezistența la deformări și coroziune. Remorca este fabricată în concordanță cu directivele UE și deține certificatul CE. Este echipată în mod standard cu frână pneumatică cu o singură conductă.

Cu scopul de facilitare a utilizării cotidiene a remorcii aceasta posedă un sistem de blocare a pereților aflat pe marginile podelii. Echiparea standard cu scară facilitează exploatarea zilnică a mașinii. Cu scopul de păstrare a construcţiei fixe după încărcare, a fost utilizat cablu de stabilizare a peretelui, care este eliberată de maneta de pe peretele lateral. Cu scopul de protejare a operatorului de căderea benei în timpul servisării remorcii, aceasta a fost echipată cu un mecanism de protecție sub formă de braț de sprijin a benei.

Caracteristici tehnice Remorca cu doua axe cu descarcarea de trei parti

Tip

Unitate

T710/2

Capacitate

kg

8000

Greutatea proprie

kg

2100

Lungimea pe exterior a benei

mm

4260

Lungimea pe interior a benei

mm

4195

Lățimea pe exterior a benei

mm

2250

Lățimea pe interior a benei

mm

2130

Inaltimea de pereti a benei

mm

600

Înălțimea pereților benei cu pereții adiacenți

mm

1100

Distanţa suprafeţei de încărcare de la sol

mm

1295

Volumul de încărcare/ cu pereţii suplimentari

m3

5,3/9,7

Dimensiuni:

Lungime

mm

6200

Latime

mm

2206

Inaltime

mm

1795

Anvelope

11.5/80-15,3 16 PR
12.5/80-15,3 14 PR

Echipament standart:

Tipul cadrului șasiului

longitudinală

Tipul barei de tractare

e fabricație Metal-Fach

Articulația barei de tractare

Ø40

Viteza maxima

km/h

40

Basculare

3 parti

Sistem de frânare

2 sârme

Iluminare

sunt

Frânare manuala

sunt

Pene de blocare cu buzunare

sunt

Foto: Remorca cu doua axe

Видео: Прицеп тракторный самосвальный