Piese pentru tractoare in Moldova

Compania „Agropiese TGR GRUP” in prezent este unul dintre cei mai mari furnizori de piese de schimb și agregate din Moldova. Anii de experiență, calificarea înaltă a personalului și disponibilitatea acordurilor cu fabricile de producție ne permite să creăm prețuri avantajoase pentru clienții noștri, iar livrările directe garantează calitatea produselor.

Piese de schimb în lista noastră de prețuri sunt prezentate pentru următoarele modele de tractoare:

MTZ, YuMZ, T-150, T-40, LTZ, T-25, T-16, K-700, T-75, T-130, FOTON

Realizăm livrări de peste 35.000 de tipuri de piese de schimb pentru categorii legate de tractoare din Ucraina, Belarus și din alte tari din străinătate, inclusiv motoare, agregate, punti, cutii de viteze, rulmenți, grupuri de pistoane. echipamente electrice, filtre, manșete, etanșări, curele, garnituri și multe altele

Compania noastră are cea mai largă varietate de piese de schimb din Moldova pentru tractoarele fabricate de Uzina de Tractoare din Minsc. Bunurile sunt livrate sub contracte directe de la fabricile care furnizează componente la linia de asamblare a uzinei de tractoare, cum ar fi:

  • Fabrica Bobruisk de piese de tractor și agregate
  • fabrica de piese de tractor Vitebsk
  • Fabrica de pinioane din Minsk
  • Uzina de agregate Smorgon
  • Fabrica de mașini-construcție Mozyr
  • și alele.

Cea mai populară modificare a tractorului BELARUS până în prezent este MTZ-80 și versiunea MTZ-82.1 cu tracțiune integrală. „Agropiese TGR GRUP” oferă gama întreaga de piese de schimb pentru MTZ-80 si MTZ-82.1.

Rețeaua de filiale „Agropiese TGR GRUP” este localizată convenabil în toate orașele mari și în centrele regionale ale Republicii Moldova. Din acest motiv, producătorii agricoli pot economisi bani prin achiziționarea de piese de schimb la filialele noastre, și cel mai important timpul (timpul este foarte scump, mai ales la sezonul de semanare și recoltare).

Astăzi, compania noastră la anumite grupe de mărfuri este gata să furnizeze cumpărătorului mai multe propuneri în ceea ce privește producătorul, prețul și calitatea.