Piese de schimb pentru tehnică agricolă

Relatia noastra cu un client nu se incheie odata cu vanzarea tehnicii sau echipamentului agricol, ci continuă prin livrarea de piese de schimb si consumabile, si asigurarea unui service de calitate.

Astazi, compania Agropiese TGR-GRUP SRL este pozitionata ca cel mai mare furnizor de piese de schimb, accesorii, și componente pentru tehnica agricola pe piața Republicii Moldova.

Suntem o companie cu acoperire nationala ce isi propune sa fie in mod constant un ajutor de nadejde pentru fermierii si intreprinzatorii din R.Moldova. Acest factor asigura partenerilor noștri accesul rapid si sigur la necesarul de piese, cea ce este foarte important , mai ales in timpul lucrarilor sezoniere in cimp, semanarii, si recoltarii .

In reteaua noastra de magazine gasiti peste 20000 de repere de piese de schimb pentru tehnica si utilajele agricole produse atit de producatorii tarilor CSI, cit si cei din Europa, Turcia, SUA, etc.

De asemenea suntem dispusi sa livram la comanda piese de schimb la tehnica, si utilajele agricole al caror producatori sunt mai putin populari in R.Moldova.

Seriozitatea care ne-a caracterizat de la bun inceput, combinata cu experienta personalului calificat, si stocul permanent de piese pe care il detinem, ne certifica in a fi un partener de afaceri de nadejde pe care va puteti baza oricand.