Mașina de curățat cereale staționară OVS-25S

Mașina de curățat staționară OVS-25S este destinată curățării primare de vârfuri și pae a cerealelor, culturilor leguminoase, porumbului, sorg, floarea-soarelui și a altor culturi din toate zonele agricole. OVS-25S are un design fiabil, verificat și îmbunătățit. Este posibilă instalarea în ZAV-20, ZAV-40, ZAV-100 și alte complexuri de curățare a cerealelor.

Spre deosebire de separatoarele aerodinamice, OVS-25S curăță cereale, leguminoase și alte culturi nu numai prin fluxul de aer, ci și prin perii și site.

Organele principale ale dispozitivului de curățare staționar OVS-25S sunt: camera de primire, partea de curățare cu aer, site, transportor elicoidal pentru deșeuri montat pe cadru.

Masa predistinată curățirii este adusa pînă la mașină de un transportator vertical și este introdus în transportatorul elicoidal de distribuție al dispozitivului de alimentare al mașinii OVS-25S. Un dispozitiv de alimentare distribuie boabele pe toată lățimea camerei. Distribuitorul împarte materialul în două părți egale și îl direcționează în canalele de aer. Fluxul de aer prin ventilator transportă impuritățile ușoare în sistemul de aer centralizat al unității.

Impuritățile mai mari din fluxul de aer sunt capturate de camera de decantare. Materialul care a fost curățat cu aer și împărțit în două părți egale cade pe morile superioare și inferioare. Procesul de curățare pe carcasa cu site de sus și de jos este analogic.

Cerealele curate cad pe receptorul din spate și de acolo sunt transportate mai departe.

Date tehnice a mașinei OVS-25S:

Model

Un.de masurare

OVS-25S

Productivitatea nominală

t/oră

18

Mărimea sitelor

мм

790х990

Cantitatea de site in set

buc

8

Mărimi de gabarit:

  • Lungimea:
  • Lățimea:
  • Înnălțimea:

мм

 

3130
1790
2500

Puterea sumarî a motoarelor electrice

kWt

4

Acționarea

 

Electrica

Masa

kg

1100