Mașină de pretratare a cerealelor MPO-50

Mașină de pretratare a cerealelor MPO-50

Mașina MPO-50 M este proiectată pentru curățirea de impurități a cerealelor primite pe linii stationare de prelucrare.

Mașina de pretratare a cerealelor MPO-50M curăță de impurități tote tipurile de cereale și leguminoase, porumb, sorg și floarea soarelui. A fost proiectată pentru a lucra în liniile de producție staționară a complexelor de curățare a cerealelor ZAV-50, ZAV-100, KZS și altele. Funcționează perfect cu OVS-25S și ZVS-20A.

Principalele organe de lucru ale mașinii sunt camera de recepție și partea de curățare cu aer (vezi schema de lucru MPO-50M).

Mecanismul de acționare al organelor de lucru se realizează cu curele și cu lanț de la un motor electric și un motor de angrenare.

Mormanul de cereal, care trebuie curățat, intră în buncărul de primire prin conducte de cereale cu o supapă specială, care distribuie uniform materialul pe lățimea transportorului cu plasă MPO-50M.

Boabele, impuritățile mici și ușoare trec prin plasa iar impuritățile mari (paie, vârfuri etc.) sunt îndepărtate de un transportor cu plasă din mașină. Pentru a intensifica cernerea fracției de cereale, ramura condusă a transportorului este agitată.

Materialul care trece prin transportorul de plasă (pe foto) este împărțit în două fluxuri și intră în canalul de aspirație

Fluxul de aer închis în mașină este creat de un ventilator diametral încorporat. Debitul de aer este reglat de o supapă de accelerație amplasată în canalul de refulare. Impuritățile ușoare și mari, precum și cerealele rafinate sunt îndepărtate de mașină prin gravitație.

Date tehnice a mașinei MPO-50 M:

Model

Un.de masurare.

MPО-50

Productivitatea

t/ora

Pîna la 70

Tipul mașinii

 

staționară

Mărimi de gabarit:

  • Lungimea:
  • Lățimea:
  • Înnăltimea:

мм

 

2850

1850

2500

Puterea sumară a motoarelor electrice

kWt

6,5

Tracțiunea

 

Electrica

Masa

kg

1041

Termen de expluatare

 

Nu mai puțin de 12 ani