Mașină de separare cu agitator cu palete ISM-3

Destinația separatorului TOP ISM-3

Separatorul de cereale TOP ISM-3 este destinat pentru calibrarea și curățarea materialului semincer și cel destinat pentru vânzare a unor culturi precum: cerealele, legumelor păstăioase, legumelor altele, legumelor cucurbitacee, plantelor furajere, și a oricăror altor amestecuri de materiale în vrac. Este utilaj nevoluminos, dar cu o productivitate înaltă. El calibrează întotdeauna cerealele cu o precizie înaltă, divizând-o în 7 fracții. Una din funcțiile ei speciale și restrânse este pregătirea un material semincer de o calitate înaltă. Greutatea utilajului – 85 kg.

Regimurile de lucru ale separatorului TOP ISM-3

  1. Regim de curățire preliminară.
  2. Regim de curățire primară.
  3. Regim de calibrare.
  4. Regi mixt (calibrarea și curățirea simultană).

Particularitățile constructive ale separatorului TOP ISM-3

Utilizarea agitatorului cu palete în calitate de echipament de putere a permis pentru prima oară de a diminua pierderile puterii fluxului de aer la acest tip de utilaje. Fluxul de aer este produs de acest agitator cu palete: utilajul nu are conducte de aer, pentru a căror rezistență de a le trecere se pierde o parte din putere motorului electric.

Soluția constructivă – poziționarea unei guri de admisie a aerului în partea superioară – excluzând nimerirea în această gură de admisie a impurităților mici.

Folosirea unei forme aerodinamice corecte a paletelor de la agitator, proiectată special pentru utilajele companiei-producătoare – « ISM» de către o uzină producătoare de tehnică aeronautică a permis diminuarea simțitoare a consumului de energie de la motorul electric, stabilizarea fluxului de aer și excluderea vibrațiilor.

În construcția utilajelor nu este plasă pentru stabilizarea turbulenței și corespunzător nu este necesitatea de a o curăți periodic, ceea ce permite exploatarea utilajului fără pauze tehnologice. Folosirea unui covertor de frecvență permite reglarea turației agitatorului, realizarea lansării line a motorului electric și pornirea lui în regim revers pentru îndeplinirea auto-curățirii, de conectat la 380/220 V.

.

Lungimea

1800 mm

Lățimea

350 mm

Înălțimea

1700 mm

Greutatea

90 kg