Grapă cu discuri tractată PALLADA 6000

Grapa cu discuri PALLADA 6000 de tip remorcă este concepută pentru prelucrarea solului înainte de semănare sau pentru prelucrare de bază a terenurilor pentru culturi tehnice, de cereale și furajere, distrugerea și mărunțirea resturilor vegetale, precum și pentru măcinarea solului, nivelarea și compactarea stratului superior, care se pregătește pentru însămânțare.

Grapa cu discuri PALLADA 6000 este utilizată în zone climatice cu umiditate de sol până la 27%, și duritatea solului tratat strat de până la 3,5 MPa, și la site-uri cu mai multe resturi vegetale.

Fiecare unitate de acționare montat pe raft individuală, și are o înclinare față de axa verticală. Aceasta, la rândul său, vă permite să reglați unghiul de atac și ajusta lățimea de lucru a discului.

In acest caz, discul servește ca lama și brăzdarului. Acest lucru contribuie la o circulație excelentă a stratului de tăiat, fragmentarea acestuia, precum și consumul mai mic de energie pentru tracțiune a tractorului.

Drive-uri mecanismul de atașare pe trepiede individuale permite grapei cu discuri PALLADA 6000 mâner porțiuni cu numeroase resturi de plante, precum și buruieni umplut-sol. În acest caz, exclus de lichidare a plantelor rămâne pe axa de disc și evitarea de reacția dintre discurile. Asamblare Flex-role este proiectat pentru slefuire, nivelare și compactare a solului după discuire.

Modelul

 

PALADA 6000

Tipul agregatului

 

tractat

Lățimea de lucru

mm

6000

Adîncimea de lucru

cm

8 – 12

Diametrul discurilor

mm

560

Numărul organelor de lucru

buc.

46

Unghiul de atac al discurilor

grade

0 … 30

Productivitatea

ha/h

7,2

Viteza de lucru

km/h

8 – 12

Masa

kg

3208

Puterea necesară a tractorului

CP

De la 200

Lungimea

mm

4555

Lățimea de transportare

mm

2880

Înălțimea de transportare

mm

3650