Grapa cu discuri tractată ANTARES 4×4

Grapa cu discuri tractată ANTARES 4x4a fost dezvoltată pentru prelucrarea a solului de toamnă și de primăvară la semănarea diferitelor tipuri de culture; distrugere și mărunțirea buruienilor și resturilor vegetale după recoltare, precum și pentru nivelare, îndesire și fărămițare a pământul după discuire.

Grapa cu discuri tractată ANTARES 8x4estefolosită în zonele climatice cu umiditatea solului sub 40%, și densitatea solului până la 3,5 MPa, și în zonele în care există o cantitate semnificativă de resturi vegetale.

Fiecare disc a unității remorcii este montat pe un stativ individual, și are o înclinare referitor de axa verticală. Acest lucru, la rândul său, permite în timpul funcționării de a ajusta unghiul de atac și lățimea de lucru a discului.

În acest caz, discul lurează ca o labă și brăzdar, care, la rândul său, facilitează circulația eficientă a masei tăiate de plante, și reduce efortul de tracțiune a tractor, cheltuielilor pe combustibil etc.

Atașamentul discurilor dispune de pe un stativ individual, care permite discului cu grape ANTARES 8×4 de a efectua lucrări pe terenuri cu numeroase resturi de plante, precum și în zonele cu orice cantitate de vegetație de orice fel, eliminând în același timp înfășurarea reziduurilor de plante pe unitatea de osie și înfundarea spațiului între discuri.

Tăvălugul special este proiectat pentru mărunțire, nivelare și îndesire a solului după discuire.

CARACTERISTICI TEHNICE

Modelul

 

ANTARES 4X4

Modul de agregatare

 

tractat

Productivitatea

ha/h

2,8-5,1

Viteza de lucru

km/h

Pînă la 12

Lăţimea de lucru

mm

4000

Adîncimea de lucru

cm

8-18

Unghiul de atac al discurilor

grade

0 … 30

Numărul de rînduri

buc.

4

Numărul organelor de lucru

buc.

42

Distanţa dintre discuri

mm

700

Diametrul discului

mm

560

Distanţa dintre discurile adiacente

mm

400

Lungimea de transportare

mm

5950

Lăţimea de transportare

mm

4340

Înălţimea de transportare

mm

1440

Masa

kg

3750

Puterea tractorului

c.p.

200