Hexagon Ti5 – Sistem GPS pentru agricultură

Hexagon Ti5 este un GPS agricol inovator, care funcționează ca un sistem universal ce include mai multe funcții pentru ghidare în câmp.

Folosind Ti5, puteți stabili cele mai bune tehnologii de prelucrare a terenurilor și  executa acțiuni, începînd de la navigare în teren până la analiza datelor privind lucrările efectuate și costurile pe o anumită suprafață de teren.

Hexagon Ti5 include următoarele funcții utilitare:

  • ghidare în modul manual sau automat;
  • controlul pulverizării, însămânțării, aplicării îngrășămintelor minerale;
  • măsurarea distanței parcurse și a suprafeței de teren prelucrate;
  • cartografierea câmpului.

Testarea sistemului a demonstrat o eficiență ridicată a GPS-ului în agricultură. Datorită Hexagon Ti5, se reduce consumul de îngrășăminte, semințe și combustibil până la 20%.

Precizia ghidării unui tractor sau al unei combine este asigurată de o antenă de înaltă precizie, care funcționează în sistemele de poziționare GPS, GLONASS și SBASS, ceea ce permite ca utilajele agricole să se deplaseze pe rândurile marcate anterior cu o precizie de până la 15 cm. O astfel de oportunitate va reduce timpul și banii cheltuiți pentru efectuarea lucrărilor agricole.

Carcasa sistemului Hexagon Ti5 este fabricată dintr-un aliaj special puternic, care reduce riscul de deteriorare a ecranului. Interfața intuitivă simplă permite încărcarea rapidă a funcțiilor necesare pentru ghidare, iar ecranul tactil cu diagonala de 5 inch asigură redarea unei imagini de o calitate excelentă.

Agropiese TGR este distribuitorul oficial al producătorului echipamentelor de navigație – Hexagon Agriculture.