Autonavigare Sveaverken F100

Sistemul de autonavigare de precizie Sveaverken F100 este o tehnologie agricolă de precizie care constă dintr-un terminal de control (navigator), o antenă GNSS și servodirecție electrică. Autonavigarea Sveaverken F100 asigură deplasarea cu o precizie de până la 2,5 cm în orice condiții (vizibilitate slabă, lucru pe timp de noapte etc.). Reduce golurile și suprapunerile, și îmbunătățește productivitatea culturilor pe tot parcursul sezonului de vegetație. F100 monitorizează și înregistrează viteza, oferă avertismente de viteză și granițele sectorului, și măsoară suprafața prelucrată în timp real. Precizia înaltă se realizează, printre altele, datorită sistemului de compensare a terenului, ținînd cont de pante, văi și dealuri de pe terenul accidentat la realizarea trecerilor.

Autonavigatoarele Sveaverken au deja acces la un semnal satelit gratuit cu o precizie de 10 cm, care funcționează independent de o stație RTK și de un abonament la sistemul de satelit Galileo.

Terminalul de control (navigatorul) este echipat cu un ecran LED luminos cu display de 10,1 inchi (dimensiuni: 75*180*40 mm). Este rezistent la praf și apă, conform clasei IP65.

Antena funcționează pe frecvențele GPS L1/L2, GLONASS L1/L2, BDS B1/B2/B3, Galileo E1/E5b.

 F100 poate fi instalat cu ușurință pe mașinile agricole în decurs de 30 de minute.