Tocatoare cu pick-up de tip HIDRO OBUR

Tocătorul cu pick-up este un utilaj profesional, destinat pentru fărămițarea cozilor de viță de vie și crengilor de pomi. Are posibilitatea de fărămițare a crengilor cu o grosime de până la 6 cm. Datorită construcției sale rigide și parametrilor tehnici buni, el fărămițează destul de calitativ crengile și resturile vegetale. Este dotat cu ciocănașe ceea ce îi permite realizarea lucrărilor grele.

Un punct forte este pick-up din dotare, sau cu alte cuvinte un tăvălug cu ghiare care ridică și transmite crengile la arborele cu ciocănașe. Acest dispozitiv îl face inevitabil la efectuarea lucrărilor de tocare în vii. De asemenea, alt avantaj este acționarea hidraulică a mișcării acestui pick-up. Reductorul cu 2 capete de conectare la arborele prizei de putere (APP) și bara de remorcare combinată oferă posibilitatea agregării atât în spatele tractorului, cât și în fața tractoarelor dotate cu ridicător hidraulic și APP în față.

Tocătorul este dotat cu 2 roți de sprijin pentru deplasarea ușoară pe sol. Construcția rigidă a tocătorului și arborele cardanic cu mufă de siguranță face ca utilajul dat să aibă un termen de exploatare îndelungat și sigur