ru 
Agropiese TGR a inaugurat un nou centru specializat în Orhei

Agropiese TGR a inaugurat un nou centru specializat în Orhei

După mai bine de 6 ani de la primul centru deschis în Orhei, compania Agropiese TGR, care este cel mai mare furnizor de mașini agricole și piese agro în Moldova, a invitat clienții săi la „casă nouă” și anume la inaugurarea noului centru specializat, dar deja pe propriul teren. Amplasat într-un loc accesibil pentru cumpărători pe traseul Soroca – Orhei, satul Pelivan, noul centru propune o gamă largă de accesorii, piese de schimb și consumabile pentru mașini agricole și autoturisme, camioane și utilaje agricole direct de la producător.

Evenimentul a adunat atât fermieri, agenți economici, întreprinzători, cât și transportatori.

Andrei Garșinschii, directorul centrului comercial Agropiese TGR, Orhei a remarcat că noua locație dispune de suprafețe mai mari și mai comode pentru expunerea tehnicii agricole, dar și pentru cumpărători.

„După 6 ani de activitate într-un spațiu arendat, am invitat clienții noștri fideli la inaugurarea centrului în spațiul propriu. Noul centru dispune de suprafețe mai mari și mai comode atât pentru expunerea tehnicii agricole de la producători cunoscuți, cât și tehnică performantă, modernă. Sala de comerț are la moment 600 m2, ceea ce ne-a permis să mărim și asortimentul de produse. Circa 300 m2 sunt destinați depozitelor și 500 m2 suprafața exterioară pentru expunerea tehnicii agricole. Spectru de produse include anvelope, uleiuri, lubrifianți, filtre, piese de schimb și alte produse atât de necesare. Vizitatorii vor fi deserviți de către 4 vânzători-consultanți profesioniști care pot să recomande cele mai potrivite produse. În total, în noul centru vor activa 12 persoane. Agropiese TGR este în pas cu ultimele tendințe de pe piață și respectiv propune soluții inovative. Asortimentul pe care îl oferim clienților corespunde necesităților acestora”.

Prezent la eveniment a fost și Vladislav Darvai, reprezentantul comercial al Federației Ruse în Republica Moldova, care a amintit că pe parcursul anilor au reușit să stabilească un parteneriat durabil cu compania Agropiese TGR.

„AgropieseTGR este dealerul a mai mult de 40 de fabrici din Federația Rusă. Cu succes realizează planul de comercializare a anvelopelor, pieselor de schimb, dar și a altor produse. Susținem activitatea acestei companii și respectiv participăm la inaugurarea noului centru în orașul Orhei. Potențialul Republicii Moldova este încă unul neexploatat și trebuie să tindem spre dezvoltarea și promovarea sectorului agricol din Moldova.Noul centru specializat, care a fost inaugurat este unul modern, care corespunde cerințelor actuale ale cumpărătorilor și propune un spectru larg de produse, cu o echipă profesionistă care să oferă recomandări calificate”.

Reprezentantul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Valeriu Cibotaru a apreciat investiția realizată de Agropiese TGR și a menționat că tehnica agricolă și utilajele expuse sunt moderne și vin să sprijine fermieri procesul de mecanizarea lucrărilor.

„Apreciem mult deschiderea celei de-a cinsprezecea filială a companiei Agropiese TGR, care oferă fermierilor tehnică agricolă, piese de schimb și un spectru larg de servicii ce țin de deservirea tehnică. Ideea de a construi astfel de centre este una foarte bună, deoarece sunt amplasate aproape de producătorii agricoli și sunt scutiți de anumite cheltuieli de deplasare și transport. Evident că, acest centru va ajuta fermeirii din regiune. Ministerul susține activitățile de acest fel, pentru că ne propunem ca să promovăm dezvoltarea agriculturii conservative, iar din spectru de mașini agricole pe care le propune compania Agropiese TGR sunt în pas cu politicile statului. Producătorii trebuie să lucreze intens aspura modernizării sectorului și în primul rând, asupra mecanizării lucrărilor”.

Fermierii prezenți, care au devenit și clienți fideli au fost încântați de noul centru specializat al companiei Agropiese TGR.

„Prelucrăm circa 200 de hectare și conlucrăm cu compania Agropiese TGR de mai mulți ani. Toată tehnica pe care o avem este procurată de la Agropiese, deoarece prețul este unul convenabil. Mai mult ca atât, tot ceea ce ține de piesele de schimb, ulei la fel procurăm de la această companie. Apreciem că au deschis acest centru aproape de noi, nu mai trebuie să mergem în Chișinău, găsim tot de ce avem nevoie chiar aici lângă noi. Consultații care lucrează aici sunt tineri și cunosc foarte bine tehnica, respectiv ne ajută mult când ne adresăm după anumite piese. La fel de important esteși faptul că atunci când nu avem posibilitatea să achităm anumite produse putem să solicităm un credit și astfel procurăm tot de ce avem nevoie fără întârziere”, ne-a spus Grigorie Doagă din satul Ciocâlteni.

„Compania AgropieseTGR este printre primele cu care am început să lucrez în ceea ce privește tehnica, piesele de schimb și tehnologiile performante în agricultură. Centrul este de un real ajutor nu doar pentru cei care prelucrează teren agricol, dar și pentru oamenii care dețin un mijloc de transport. Totodată, aici poți găsi un asortiment larg de produse pornind de la piulițe, instrumente, lubrifianți și tehnică modernă. Este binevenită inaugurarea acestui centru în Orhei. Fiecare agent economic, întreprinzător sau simplu fermier care vine la acest centru este interesat de sortimentul de produse, dar și de echipa de consultanți care îl deservește. Echipa este una foarte profesionistă, care pote să recomande cele mai bune soluții. Un alt avantaj este și faptul că în diferite situații putem conta pe o vacanță pentru achitarea produselor pe care le procurăm. Dacă ai semnat un contract cu Agropiese TGR atunci poți conta pe condiții avantajoase la achiziționarea tehnicii sau utilajelor agricole. Dacă este să analizăm bine piața, atunci la moment cred că AgropieseTGR este cea mai bună companie”, a constatat Valentin Uncu din satul Isacova.

„Colaborăm cu Agropiese TGR, deoarece au specialiști foarte buni în domeniu gata să ofere un sfat și o recomandare. Totodată, sunt foarte operativi și deschiși. Recent, am procurat un tractor și am beneficiat de o reducere foarte bună și de o consultanță la cel mai înalt nivel. Sortimentul de produse este unul destul de larg, respectiv fiecare agricultor își poate găsi produsul după buzunar”, a explicat Ion Luchian din satul Cuzăuca, raionul Rezina.

„Sunt bucuros că odată cu deschiderea acestui centru vom avea aproape de noi un spectru larg de produse. La fel, vom avem posibilitatea să procurăm piese de schimb în timp foarte scurt. Am cumpărat mai multe utilaje cum ar fi cultivator, încărcător care sunt necesare în activitatea de zi cu zi. Echipa este una tânără, deschisă, profesionistă care ne întâlnesc cu multă căldură și ne recomandă cele mai bune produse în dependență de situația cu care te confruntăm. Totodată, fiind client al companiei poți beneficia de mai multe avantaje, cum ar fi creditarea sau o vacanță la achitarea serviciului. Locația este una potrivită și accesibilă”, a comentat Mihai Gașper din satul Furceni.

Agropiese TGR importă tehnică din China, Turcia, Cehia, Belarus, Rusia, Ucraina, Germania, Brazilia, Slovenia, Polonia, Italia. Totodată, propune tehnică și de la producătorii autohtoni.  Compania a inaugurat, până la moment, 15 filiale în întreaga țară.

Tatiana Caraman, Redactor-șef @ Agrobiznes

Grapa cu discuri universală BDP-2400-01 Pallada – cea mai bună în categoria sa!

Grapa cu discuri universală BDP-2400-01 Pallada – cea mai bună în categoria sa!

La expoziția de tehnică de pe teritoriul companiei Agropiese TGR a apărut un produs nou de grapă cu discuri – Elvorti BDP 2400-01 Pallada. Aceste grape se folosesc pe un sol cu o umeditate de 27%, în codițiile climaterice ale țării noastre, pe suprafețe cu cantități mari de resturi vegetale. Lățimea de lucru a BDP-2400-01 Pallada este de 2400 mm. Diametrul discurilor – 660 mm. Distanța dintre discurile adiacente – 300 mm. Adâncimea de lucru atinge 6-18 centimetri. Grapa Elvorti BDP 2400-01 Pallada se evidențiază prin următorii parametrii: universală la agregare. Ea poate fi folosită atât în varianta remorcată, cât și-n varianta purtată; greutatea…

Promoţia Noului An 2020: Cumpărați un tractor Belarus 820 cu dotări speciale și obțineți un plug în calitate de cadou!

Promoţia Noului An 2020: Cumpărați un tractor Belarus 820 cu dotări speciale și obțineți un plug în calitate de cadou!

Anunțăm începerea unei promoţii fără precedent în ajunul Noului An 2020: achiziționând tractorul Belarus 820 în versiunea de export și cu echipament special „consolidat” în valoare de 357.000 lei, primiţi drept cadou plugul Alpler în valoare de 22.000 de lei. Promoţia este valabilă începând cu 1 decembrie 2019. Tractorul Belarus 820 în versiune de export este un model special, fabricat de Uzina de Tractoare din Minsk pentru țările Europei de Vest.  Următoarele opțiuni sunt incluse în setul special „consolidat: Tijele şi barele sistemului de suspendare consolidate Cilindru hidraulic al sistemului de suspendare cu capacitate de ridicare sporită la 110 mm Greutăți…

În Moldova se expune pentru prima oară excavatorul-încărcător ELEX

În Moldova se expune pentru prima oară excavatorul-încărcător ELEX

Pe piața de tehnică comunală din Rep. Moldova a apărut pentru prima oară brendul ELEX, care prezintă în sine un excavator-încărcător din noua generație. Excavatorul ELEX 81A este proiectat și produs în Ucraina de către uzina ELVORTI (Cervona Zirca), cel mai mare producător de tehnică agricolă din Europa de Est. ELEX – prezintă un nou motto pe piața de tehnică comunală, peste hotarele Ucrainei acest brend a apărut de abia în acest an. Prioritatea acestuia – complex de componente de o calitate înaltă de la producătorii mondiali renumiți. Decizia de a lansa tehnica autopropulsată a fost condiționată de faptul că în interiorul structurii concernului ELVORTI se…

Agropiese TGR prezintă cele mai recente soluții pentru fermieri la Moldagrotech 2019

Agropiese TGR prezintă cele mai recente soluții pentru fermieri la Moldagrotech 2019

Compania Agropiese TGR este un participant multianual la expoziția Moldagrotech. În toamna acestui an ea a prezentat la stendul său cel mai extins asortiment de tractoare și utilaje agricole atașabile. În total pe suprafața de 350 de metri pătrați ai teritoriului expoziției au fost expuse atenției fermierilor tractoare Belarus, Lovol și HTZ, semănători Elvorti (Cervona Zirca) și Agromaster, pluguri Alpler și Șakalak, tocătoare Tehnopoli și INO, stropitori Sovremennîie Tehnologhii, freze Yuksan, cultivatoare Maggio și multe altele. Un produs absolut nou la stendul Agropiese și-n general pe piața din Moldova a fost semănătoarea inovațională de cereale ALFA-4,…

Cumpărați 20 de litri de ulei Rheinol - primiți cinci litri cadou!

Cumpărați 20 de litri de ulei Rheinol - primiți cinci litri cadou!

Agropiese TGR a lansat o nouă promoție cu ulei de motor Rheinol. De data aceasta vom încânta cumpărătorii de uleiuri hidraulice. Deci, atunci când cumpără douăzeci de litri de Rheinol Hydralube HLP 46, fiecare client al companiei va primi cinci litri cu același ulei cadou. Agropiese TGR este un dealer oficial de uleiuri Rheinol - un producător german de uleiuri de înaltă calitate și produse chimice auto.

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

Balti
Falesti
Cahul
Hancesti
Causeni
Orhei
Comrat
Soroca
Drochia
Stauceni
Edinets
Ungheni
Rezina
copyright 2012-2019