Agropiese TGR a prezentat noutăți în cadrul expoziției Moldagrotech-2018

Agropiese TGR a prezentat noutăți în cadrul expoziției Moldagrotech-2018

În perioada 7 – 20 octombrie compania Agropiese TGR a participat în cadrul expoziției Moldagrotech-2018. Pe parcusul celor 4 zile de participare managerii companiei au avut discuții cu clientela, demonstrînd utilaje agricole noi și sisteme pentru agricultura de precizie, precum și au comunicat noile programe de creditare pentru fermierii Moldovei.

La standul Agropiese TGR a fost expus ridicătorul hidraulic GST-1000 (Veles-Agro, Ucraina). Acesta este un ridicător profesional pentru îndeplinirea diverselor lucrări de încărcare-descărcare într-o gospodărie agrară. Avantajele ridicătorului GST-1000 – capacitarea mare de ridicare, universalitatea și dimensiunile de gabarit compacte. Construcția unicală a brațului de ridicare permite ridicarea 1,5 tone la o întindere de 5,2 m și 3,0 tone la 2,5 m, ceea ce-l face absolut necesar la încărcarea semințelor și îngrășămintelor în complexele de semănat. Ridicătorul se agregă la orice model de tractor. Dimensiunile de gabarit ale lui fac posibilă transportarea acestuia pe drumuri publice. Iar varianta de exploatare în formula «tractor + ridicător + remorcă» permit deplasarea operativă a încărcăturilor la distanțe nu mari și chiar pe terenuri denivelate.

În premieră, a fost expusă și grapa rotativă BR-6, produsă de compania Tehnopoli, Ucraina. Aceasta este utilizată la prelucrarea totală și/sau prelucrarea pe rînd a culturilor cerealiere, soiei, rapiței, culturilor prășitoare și legumelor. Grapa este folosită pe orice tipuri de sol. Ea este efectivă în special în regiunile, unde este lipsă de umeditate, persistă pietre și chiar pe soluri tari.

Grapa permite realizarea atît a prelucrării solului înainte de semănat, cît și prelucrarea pe germinații, excluzînd răsărirea întîrziată a culturilor. Afînarea solului mărește porozitatea solului și contribuie la distribuirea uniformă a oxigenului și umedității, prevenind procesele de putrezire și, prin urmare, consolidînd cultura. Utilajul poate face lucrări pe cîmpuri cu culturi răsărite deja, începînd cînd aceasta e în 2 frunze și terminînd cînd cultura are pînă la 20 cm înălțime, iar dacă se mărește intervalul dintre rînduri, se poate de lucrat chiar și pînă la 60 cm, excluzînd înfundarea cu resturi vegetale în diferită cantitate.

Această grapă se atribuie la utilajele de tip ecologice: ea realizează afînarea solului, îndepărtarea mecanică a buruienilor în faza de germinație a acestora, permite diminuarea utilizării erbicidelor.

Avantajele constructive: pliereahidraulică asigură comoditatea transportării. Organul de lucru (ariciul) este confecționat din aliaj cu duritate înaltă, care garantează perioada îndelungată de exploatare. Adîncimea de prelucrare a solului este stabilită prin viteza de lucru, poziționării roților de suport și unghiului de atac al aricilor. Schimbînd unghiul de atac în dependență de direcția de rotire a ghearelor ariciului, se poate de realizat atît o prelucrare agresivă, cît și tolerantă în dependență de condiții.

Cea de a treia noutate prezentată la stendul companiei a fost plugul pentru plantare PSP221, produs de compania Alpler, Turcia. Plugul se agregă cu tractoare de 200 CP. Plugul este confecționat din metal călit și posedă o construcție masivă și durabilă, optimal pentru solurile noastre grele. În dependență de densitatea solului, plugul realizează aratul la o adîncime de pînă la 1 metru cu întoarcerea brazdei pentru crearea condițiilor cele mai prielnice de dezvoltare a puieților în primii ani de la plantare și cei precedenți de maturizare, creștere și rodire.

plugul PSP 221 Alpler

Cea de a treia noutate prezentată la stendul companiei a fost plugul pentru plantare PSP221, produs de compania Alpler, Turcia. Plugul se agregă cu tractoare de 200 CP. Plugul este confecționat din metal călit și posedă o construcție masivă și durabilă, optimal pentru solurile noastre grele. În dependență de densitatea solului, plugul realizează aratul la o adîncime de pînă la 1 metru cu întoarcerea brazdei pentru crearea condițiilor cele mai prielnice de dezvoltare a puieților în primii ani de la plantare și cei precedenți de maturizare, creștere și rodire.

După solicitările nenumărate ale fermierilor, compania Metal-Fach a elaborat special un încărcător frontal mai lung – T229/2 – cu înălțimea de încărcare mai mare, care a fost, la fel, prezent la stendul Agropiese TGR. Încărcătorul a fost elaborat în special pentru tractoarele Belarus cu puntea din față dreaptă. El constă dintr-un cadru modern și sigur, care permite descărcarea sistemului hidraulic al tractorului. Dirijarea se realizează din cabină prin intermediul joystickului și distribuitorului aparte. Încărcătorul se detașează de la tractor ușor și repede. Capacitatea de ridicare maximă – 1600 kg, înălțimea maximă de ridicare – 4.70 m (cu cupa de 0,64 m3). Încărcătorul are o gamă largă de organe de lucru (link).

Tractorul Belarus 1221.2-Tropic a fost demonstrat împreună cu autopilotul Hexagon Ti5, care permite conducerea tractorului paralel cu traseul configurat, mărirea preciziei lucrărilor, economisirea materialelor de ungere și combustibil, economisirea introducerii îngrășămintelor și erbicidelor, ceea ce duce în final la o reducere substanțial vizibilă a costului de producere al produsului finit.

Tractor Belarus 1221.2-Tropic

Tractorul Belarus 82.1 a fost prezentat într-o completare inedită – cu puntea din față dreaptă, dar scurtă dimpreună cu-n ridicător hidraulic în spate ranforsat. Acest model corespunde ultimelor cerințe față de o tehnică modernă, este universal la utilizarea la orice operațiune, inclusiv și la lucrări de încărcare-descărcare cu-n încărcător frontal.

Tractor Belarus 82.1

Agropiese TGR introduce treptat pe piața Moldovei sisteme pentru agricultura de precizie pentru diferite cerințe și tipuri de gospodării. Managerul companiei a prezentat la expoziție navigator-GPS Hexagon Ti7, Brazilia. Primul navigator se deosebește prin displayul mare și funcțional, al doilea – universal și disponibil după preț. Pentru sezonul agricol nou compania pregătește un asortiment larg de navigatoare pentru gospodăriile agricole pregătite pentru tehnologiile moderne de prelucrare a solului.

La stendul companiei au fost de asemenea prezentate uleiuri de motor și hidraulice de o calitate înaltă pentru utilaj agricol și unități speciale de transport de la așa producători precum: Rosnefti, Kixx, Rheinol și Eurol, precum și anvelope pentru tractoare și combine. Ținem să amintim că Agropiese TGR propune clienților săi serviciul de livrare a anvelopelor la comandă.

Managerii Agropiese TGR au comunicat fermierilor condițiile noi și avantajoase de creditare de la Moldova-Agroindbank si Microinvest, elaborate special pentru clienții companiei.

De asemenea, au fost expuse semănătorile Cervona Zirca-Elvorti, tăvălugul-fărămițător Tehnopoli, distribuitorul de îngrășăminte Donder și alte utilaje purtate și remorcate de la producători recunoscuți, cu care colaborează Agropiese TGR. În cadrul expoziției a fost vîndut plugul de plantare și tractorul Belarus 2022.3, precum și au fost preluate comenzile pentru perioada iarnă-primăvară de lucrare a pămîntului.

Video de la expozitia Moldagrotech-2018

Foto raport de la expozitia Moldagrotech-2018

Agropiese TGR a lansat prezentarea tractoarelor Belarus din generația a 3-a în întreaga țară

Agropiese TGR a lansat prezentarea tractoarelor Belarus din generația a 3-a în întreaga țară

La 22 Martie a luat startul prezentarea noilor modele de tractoare Belarus 1222.3 și 82.3. Aceste 2 modele sunt până când la număr numai 2 exemplare în Republica Moldova și managerii Agropiese TGR a lansat «turneul» cu aceste modele de la Nord la Sud. Este și ce prezenta. Aceste modele populare Belarus din generația a 3-a s-au reclamat ca ceva inedit, atât din punct de vedere al aspectului și confortului, cât și din punct de vedere constructiv. Exteriorul lor se caracterizează prin optica cu stil a luminilor LED, noi linii a capotei și aspectul modern al cabinei. Fermierii pot depista în interiorul cabinei ambelor modele cu totul…

Expuneți bateriile uzate pentru o reciclare eficientă!

Expuneți bateriile uzate pentru o reciclare eficientă!

Dragi clienți! Conform hotorârei Guvernului Republicii Moldova nr. 586 din 31 iulie 2020, începând cu 1 martie 2021, pentru a optimiza reciclarea deșeurilor de la acumulatoare și baterii, se introduce un sistem de depozite în numerar. Valoarea depozitului este de 10% din valoarea bateriei și este plătită de cumpărător la efectuarea unei achiziții în contul companiei - vânzătorului. Sumele colectate în acest mod vor fi utilizate pentru a îmbunătăți eficiența reciclării deșeurilor de acumulatoare și baterii. În viitor, cumpărătorul are dreptul să primească acest depozit înapoi la returnarea bateriei uzate (la furnizarea unei chitanțe) sau la întoarcerea unei baterii uzate similare.  Depozitul nu este necesar în…

Mărim precizia și confortul utilajelor agricole!

Mărim precizia și confortul utilajelor agricole!

Agropiese TGR propune clienților săi diverse opțiuni pentru utilajele agricole care contribuie la mărirea preciziei de lucru și confortului operatorilor. La început de An Nou compania a expus la vitrina sa tractorul Belarus 820 echipat cu următoarele opțiuni: condiționer, filtru-separtor de combustibil, set de ranforsare a ridicătorului din spate și dispozitive LED de iluminare. Acest model cu completare deosebită este oferit la un preț special*. În afară de dispozitivele montate la acest model, orice tractor Belarus mai poate fi echipat cu următoarele: Contra-greutăți frontale de 200 kg, Contra-greutăți frontale de 360 - 450 kg, Greutăți adiționale la roți de 80 kg, Contoare…

Semănătoarea Atria-6 cu tehnologia No-Till: tehnologii noi la un preț atractiv

Semănătoarea Atria-6 cu tehnologia No-Till: tehnologii noi la un preț atractiv

Agropiese TGR prezintă spre atenția fermierilor noua semănătoare, care lucrează după tehnologia No-Till - «Atria-6», de la compania Remsintez (Ucraina). Printre varietatea de oferte de pe piață, acest utilaj se remarcă prin raportul perfect dintre tehnologiile moderne, eficacitate și preț concurențial. Seceta din ultimii ani și lupta pentru prețul de producere a produselor impun ca fermieri să se reconfigureze la noua tehnologie No-Till. Elementul de bază al acestei tehnologii este semănătoarea directă. Semănătoarea «Atria-6» No-Till este destinată pentru semănatul direct al culturilor prășitoare cu-n interval între rânduri de 70 cm. Semănătoarea «Atria-6» este asamblată din componente și materiale înalt calitative. Aparatul…

Agropiese TGR oferă prețuri anticriză pentru precomanda semănătorii Vesta 6 Profi

Agropiese TGR oferă prețuri anticriză pentru precomanda semănătorii Vesta 6 Profi

De la 1 noiembrie 2020 până la 31 ianuarie 2021, la Agropiese TGR sunt în vigoare prețuri speciale pentru comanda prealabilă a semănătorilor Vesta 6 Profi, fabricate de compania ucraineană Elvorti. În total, 12 semănători Elvorti sunt disponibile la un preț special de 5.000 USD fără TVA. Este cu 36% mai mic decât costul de bază al semănătorii Vesta 6 Profi în Moldova (6800 USD). Potrivit declaraţiilor reprezentantului departamentului de mașini agricole Serghei Balerka, în ajunul sezonului de primăvară, Agropiese TGR, împreună cu producătorul - compania ELVORTI, a pregătit o ofertă anticriză pentru piața din Moldova la semănăturile de precizie Vesta 6 Profi. În plus…

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021