ru 
Agropiese TGR a prezentat noutăți în cadrul expoziției Moldagrotech-2018

Agropiese TGR a prezentat noutăți în cadrul expoziției Moldagrotech-2018

În perioada 7 – 20 octombrie compania Agropiese TGR a participat în cadrul expoziției Moldagrotech-2018. Pe parcusul celor 4 zile de participare managerii companiei au avut discuții cu clientela, demonstrînd utilaje agricole noi și sisteme pentru agricultura de precizie, precum și au comunicat noile programe de creditare pentru fermierii Moldovei.

La standul Agropiese TGR a fost expus ridicătorul hidraulic GST-1000 (Veles-Agro, Ucraina). Acesta este un ridicător profesional pentru îndeplinirea diverselor lucrări de încărcare-descărcare într-o gospodărie agrară. Avantajele ridicătorului GST-1000 – capacitarea mare de ridicare, universalitatea și dimensiunile de gabarit compacte. Construcția unicală a brațului de ridicare permite ridicarea 1,5 tone la o întindere de 5,2 m și 3,0 tone la 2,5 m, ceea ce-l face absolut necesar la încărcarea semințelor și îngrășămintelor în complexele de semănat. Ridicătorul se agregă la orice model de tractor. Dimensiunile de gabarit ale lui fac posibilă transportarea acestuia pe drumuri publice. Iar varianta de exploatare în formula «tractor + ridicător + remorcă» permit deplasarea operativă a încărcăturilor la distanțe nu mari și chiar pe terenuri denivelate.

În premieră, a fost expusă și grapa rotativă BR-6, produsă de compania Tehnopoli, Ucraina. Aceasta este utilizată la prelucrarea totală și/sau prelucrarea pe rînd a culturilor cerealiere, soiei, rapiței, culturilor prășitoare și legumelor. Grapa este folosită pe orice tipuri de sol. Ea este efectivă în special în regiunile, unde este lipsă de umeditate, persistă pietre și chiar pe soluri tari.

Grapa permite realizarea atît a prelucrării solului înainte de semănat, cît și prelucrarea pe germinații, excluzînd răsărirea întîrziată a culturilor. Afînarea solului mărește porozitatea solului și contribuie la distribuirea uniformă a oxigenului și umedității, prevenind procesele de putrezire și, prin urmare, consolidînd cultura. Utilajul poate face lucrări pe cîmpuri cu culturi răsărite deja, începînd cînd aceasta e în 2 frunze și terminînd cînd cultura are pînă la 20 cm înălțime, iar dacă se mărește intervalul dintre rînduri, se poate de lucrat chiar și pînă la 60 cm, excluzînd înfundarea cu resturi vegetale în diferită cantitate.

Această grapă se atribuie la utilajele de tip ecologice: ea realizează afînarea solului, îndepărtarea mecanică a buruienilor în faza de germinație a acestora, permite diminuarea utilizării erbicidelor.

Avantajele constructive: pliereahidraulică asigură comoditatea transportării. Organul de lucru (ariciul) este confecționat din aliaj cu duritate înaltă, care garantează perioada îndelungată de exploatare. Adîncimea de prelucrare a solului este stabilită prin viteza de lucru, poziționării roților de suport și unghiului de atac al aricilor. Schimbînd unghiul de atac în dependență de direcția de rotire a ghearelor ariciului, se poate de realizat atît o prelucrare agresivă, cît și tolerantă în dependență de condiții.

Cea de a treia noutate prezentată la stendul companiei a fost plugul pentru plantare PSP221, produs de compania Alpler, Turcia. Plugul se agregă cu tractoare de 200 CP. Plugul este confecționat din metal călit și posedă o construcție masivă și durabilă, optimal pentru solurile noastre grele. În dependență de densitatea solului, plugul realizează aratul la o adîncime de pînă la 1 metru cu întoarcerea brazdei pentru crearea condițiilor cele mai prielnice de dezvoltare a puieților în primii ani de la plantare și cei precedenți de maturizare, creștere și rodire.

plugul PSP 221 Alpler

Cea de a treia noutate prezentată la stendul companiei a fost plugul pentru plantare PSP221, produs de compania Alpler, Turcia. Plugul se agregă cu tractoare de 200 CP. Plugul este confecționat din metal călit și posedă o construcție masivă și durabilă, optimal pentru solurile noastre grele. În dependență de densitatea solului, plugul realizează aratul la o adîncime de pînă la 1 metru cu întoarcerea brazdei pentru crearea condițiilor cele mai prielnice de dezvoltare a puieților în primii ani de la plantare și cei precedenți de maturizare, creștere și rodire.

După solicitările nenumărate ale fermierilor, compania Metal-Fach a elaborat special un încărcător frontal mai lung – T229/2 – cu înălțimea de încărcare mai mare, care a fost, la fel, prezent la stendul Agropiese TGR. Încărcătorul a fost elaborat în special pentru tractoarele Belarus cu puntea din față dreaptă. El constă dintr-un cadru modern și sigur, care permite descărcarea sistemului hidraulic al tractorului. Dirijarea se realizează din cabină prin intermediul joystickului și distribuitorului aparte. Încărcătorul se detașează de la tractor ușor și repede. Capacitatea de ridicare maximă – 1600 kg, înălțimea maximă de ridicare – 4.70 m (cu cupa de 0,64 m3). Încărcătorul are o gamă largă de organe de lucru (link).

Tractorul Belarus 1221.2-Tropic a fost demonstrat împreună cu autopilotul Hexagon Ti5, care permite conducerea tractorului paralel cu traseul configurat, mărirea preciziei lucrărilor, economisirea materialelor de ungere și combustibil, economisirea introducerii îngrășămintelor și erbicidelor, ceea ce duce în final la o reducere substanțial vizibilă a costului de producere al produsului finit.

Tractor Belarus 1221.2-Tropic

Tractorul Belarus 82.1 a fost prezentat într-o completare inedită – cu puntea din față dreaptă, dar scurtă dimpreună cu-n ridicător hidraulic în spate ranforsat. Acest model corespunde ultimelor cerințe față de o tehnică modernă, este universal la utilizarea la orice operațiune, inclusiv și la lucrări de încărcare-descărcare cu-n încărcător frontal.

Tractor Belarus 82.1

Agropiese TGR introduce treptat pe piața Moldovei sisteme pentru agricultura de precizie pentru diferite cerințe și tipuri de gospodării. Managerul companiei a prezentat la expoziție navigator-GPS Hexagon Ti7, Brazilia. Primul navigator se deosebește prin displayul mare și funcțional, al doilea – universal și disponibil după preț. Pentru sezonul agricol nou compania pregătește un asortiment larg de navigatoare pentru gospodăriile agricole pregătite pentru tehnologiile moderne de prelucrare a solului.

La stendul companiei au fost de asemenea prezentate uleiuri de motor și hidraulice de o calitate înaltă pentru utilaj agricol și unități speciale de transport de la așa producători precum: Rosnefti, Kixx, Rheinol și Eurol, precum și anvelope pentru tractoare și combine. Ținem să amintim că Agropiese TGR propune clienților săi serviciul de livrare a anvelopelor la comandă.

Managerii Agropiese TGR au comunicat fermierilor condițiile noi și avantajoase de creditare de la Moldova-Agroindbank si Microinvest, elaborate special pentru clienții companiei.

De asemenea, au fost expuse semănătorile Cervona Zirca-Elvorti, tăvălugul-fărămițător Tehnopoli, distribuitorul de îngrășăminte Donder și alte utilaje purtate și remorcate de la producători recunoscuți, cu care colaborează Agropiese TGR. În cadrul expoziției a fost vîndut plugul de plantare și tractorul Belarus 2022.3, precum și au fost preluate comenzile pentru perioada iarnă-primăvară de lucrare a pămîntului.

Video de la expozitia Moldagrotech-2018

Foto raport de la expozitia Moldagrotech-2018

Campanie promoţională de la Agropiese pentru cumpărătorii de uleiuri de motor și industriale!

Campanie promoţională de la Agropiese pentru cumpărătorii de uleiuri de motor și industriale!

Cumpărând o canistră de patru litri de ulei de motor Eurol Turbosyn 10W-40 4L, veţi primi cadou o canistră de 1 litru. Procurând o canistră de cinci litri de ulei de motor Rheinol Primus 5W-30 şi 5W-40, veți primi gratuit un curățitor universal de salon Rheinol Fahrzeugreiniger de producție germană. Achiziționând o canistră de 20 de litri de Rheinol Favorol LMF 10W-40, primiţi…

Agropiese TGR a devenit reprezentantul comercial al producătorului de remorci Tinaz

Agropiese TGR a devenit reprezentantul comercial al producătorului de remorci Tinaz

TINAZ este unul dintre cei mai mari producători de remorci și alte mașini agricole din Turcia. Ele se disting printr-un nivel ridicat de calitate și un preț competitiv. Compania furnizează produse în mai mult de 30 de țări. Pe piața din Moldova, remorcile Tinaz sunt o noutate. Petru clienții Agropiese TGR acum sunt disponibile două modele. Modelul Tinaz TDM-H-16T, cu o capacitate de încărcare de 16 tone - aceasta este o semiremorcă basculantă cu descărcare prin spate. Lungimea remorcii este de 5,20 metri, lățime 2,4 metri, înălțimea laturilor - 1,5 metri. Semiremorca basculantă este realizată pe un șasiu din oțel cu grosimea de 5 mm, care…

Agropiese TGR a efectuat un test drive al tractoarelor și agegatelor la expoziția Tehagrofest 2019

Agropiese TGR a efectuat un test drive al tractoarelor și agegatelor la expoziția Tehagrofest 2019

În perioada 13 - 15 iunie 2019, în Moldova, în formatul unui test continuu, a avut loc expoziția internațională agricolă Tehagrofest 2019. Fermierii moldoveni au testat prin experiența proprie funcționarea tractoarelor Belarus, lucrând în tandem cu cele mai noi unități atașabile de cultivare a solului pe un teren demonstrațional separat al companiei, cu o suprafață de 3000 mp. Pentru testele de încercare, Agropiese TGR a ales tractorul Belarus 2022.3, agregat cu cultivatorul turcesc Gergedan 7 și tractorul Belarus 1221.2 în configurația Tropic, agregat…

Agropiese TGR va participa la expoziția agricolă Tehagrofest 2019

Agropiese TGR va participa la expoziția agricolă Tehagrofest 2019

În perioada 13 - 15 iunie 2019, în Moldova va avea loc festivalul anual Tehagrofest.  Agropiese TGR va participa activ, propunând atenţiei vizitatorilor cele mai avansate agregate pentru agricultori. Printre acestea se numără tractorul Belarus 2022.3, scarificatorul de agregaţie Gergedan 7, tractorul Belarus 1221.2 în configuraţia Tropic, care lucrează în tandem cu cultivatorul de cinci metri AK-5.0  de la producătorul Tehnopol. Tehagrofest 2019 este o expoziție agricolă internațională,…

Managerii Agropiese TGR au participat la concertul de gală AIPA pentru agricultori

Managerii Agropiese TGR au participat la concertul de gală AIPA pentru agricultori

La 30 mai, conducerea Agropiese TGR, unul dintre sponsorii evenimentului, a participat la Concertul de Gala al AIPA, organizat de Agenția de Stat pentru Subvenții Agricole. Evenimentul a avut loc în complexul turistic al vinăriei Mimi. Aceasta este a treia întâlnire de acest gen între oficiali și agricultori. Evenimentul a fost deschis de către Prim-ministrul Republicii Moldova Pavel Filip. Premierul a declarat că toate datoriile Agenției față de fermieri sunt în prezent închise, a îndemnat agricultorii să implementeze mai activ tehnologii moderne, să utilizeze sisteme de agricultură de precizie și sisteme de irigare, să fie mai competitivi pe piețele interne și internaționale. La rândul său, premierul a promis că Guvernul va continua în mod activ…

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

Balti
Falesti
Cahul
Hancesti
Causeni
Orhei
Comrat
Soroca
Drochia
Stauceni
Edinets
Ungheni
Rezina
copyright 2015