Agropiese TGR a prezentat produse noi la Ziua Câmpului TehAgroFest

Agropiese TGR a prezentat produse noi la Ziua Câmpului TehAgroFest

Ziua Câmpului Sanctul din Stăuceni a adunat distribuitorii lideri de tehnică agricolă. De această dată compania Agropiese TGR a prezentat un șir atât de noutăți, cât și de bestsellere.

La standul companiei au fost prezentate trei tractoare Belarus. Acestea au fost trei cele mai populare tractoare din ultimii ani: Belarus 2022.3, Belarus 1221.3 și Belarus 952.2 într-o completare specială.

Managerii companiei au prezentat clienților săi semănătoarea Alfa 4 a companiei Elvorti, care lucrează după tehnologia Mini-Till, tehnologia de prelucrare minimală, și semănătoarea SiCi-3,6 (SRZ-3,6-03) a companiei Remsintez,, care lucrează după tehnologia No-Till. Acestea sunt generația nouă de semănători mecannice de cereale, care devin tot mai populare în cadrul trecerii gospodăriilor de la tehnologia clasică de semănat la tehnologiile de conservare a resurselor, care micșorează costul de producere, ținând cont de schimbările climatice din ultima vreme și lipsei de apă în sol.

Un interes sporit la vizitatorii standului l-a avut tocătorul de resturi vegetale PT-6 de la compania Tehnopoli. Tehnopoli – producătorul numărul unu în Ucraina de fărămițătoare pe baza cadrului de tăvălugi, cu o experiență de lucru mai mult de 10 ani. Fărămițătoarele nu o dată s-au îmbunătățit constructiv. În ultimii doi ani uzina a folosit noi noduri de rulment de la compania FKL, care nu necesită a fi unse și amortizoare de cauciuc care absoarbe toate loviturile, ne permițînd astfel de a transmite loviturile și vibrațiile la cadru. Se poate de spus cu siguranță că la momentul actual acesta este cel mai bun fărămițător, plasat pe piața din Moldova.

La stand au mai fost expuse și plugurile DPH-143S și SP-143 de la compania Alpler. Această companie are o experiență bogată în producerea plugurilor: 85 ani în urmă a fost produs primul plug în Turcia. Producătorul pune accent pe calitatea produselor sale, accesibilității și cheltuielilor mici de întreținere. În comparație cu alți producători din Turcia cheltuielile pentru schimbara consumabilelor este mai mică de două ori. Aceasta este posibil din contul particularității constructive a cuțitului lung și dălții cu două părți de lucru.

Noutatea sezonului de toamnă – grape cu discuri ale companiei EFE Agro, EPT-20-56 și EKS-32-61. Pentru prima oară produsele acestei companii sunt prezentate în Moldova. Grapele au un raport optimal dintre preț și calitate. Construcția grapelor este împrumutată de la producătorii europeni de top, dar cu-n cost mult mai redus. Compania EFE propune o gamă largă de utilaje purtate și remorcate cu discuri de diferite dimensiuni (510, 560, 610 mm). Aceste grape au fost chiar testate în lucru la Ziua Cîmpului.

Fermierilor, de asemenea, le fost prezentată în lucru o grapă cu discuri cu 4 rânduri, BDMP-4x4 Antares de la compania Elvorti. Particularitatea acestei grape – ea pregătește calitativ solul dintr-o singură trecere, după care se poate de semănat. Din particularitățile constructive se poate distinge de asemenea și echiparea cu noduri de rulment FKL la discuri, care garantează 2 ani de exploatare a acestora. În spate grapa este dotată cu-n dispozitiv de tăvălugire în formă de spirală care mărunțește și nivelează bine solul.

Din punct de vedere al diminuării cheltuielilor sistemele de precizie sunt tot mai des solicitate și implementate d practic de fiecare fermier. La standul companiei Agropiese TGR a fost prezentat sistemul automat de navigare de la compania Hexagon pe bază de navigatorul Ti5. Acest sistem corectează deplasarea tractorului după un itinerar prestabilit și într-un regim automat, ceea ce mărește precizia lucrărilor și micșorează pierderile. Sistemul este universal și poate fi instalat la orice tractor, combină sau stropitoare autopropulsată.

Agropiese TGR a devenit dealerul companiei EFE în Moldova

Agropiese TGR a devenit dealerul companiei EFE în Moldova

Agropiese TGR a devenit dealerul companiei EFE (Turcia), producător a unei game largi de tehnică agricolă: grape cu disc, scarificatoare, cultivatoare, tăvălugi de tasare a solului, tăvălugi de fărămițare, utilaje de terasare cu laser și remorci. Aceste utilaje agricole sunt orientate spre piața europeană, posedând parametri și cerințe înalte pentru a corespunde necesităților riguroase de calitate. Compania a stabilit un raport destoinic de preț-calitate la produsele sale.

Agropiese TGR a devenit dealer oficial al uzinei Demetra

Agropiese TGR a devenit dealer oficial al uzinei Demetra

Demetra este o întreprindere ucraineană care produce o gamă largă de mașini agricole: semănători de cereale, arator, cu discuri, grape rotative și cu dinți, cultivătoare, role de presare, role tocatoare, mini echipamente. Demetra este un fabricant de produse de înaltă calitate, moderne și tehnologice pentru agricultură, care este bine cunoscut fermierilor din CSI. Managerii Agropiese TGR au adus deja primele tehnici Demetra în țara noastră. Acestea sunt mini-semănători: SZD-MINI DEMETRA 3000V и SPM-4 DEMETRA, ceea ce poate fi foarte interesant pentru fermele mici din Moldova. Piesele…

Agropiese TGR a prezentat noile exemplare de tehnică agricolă la expoziția Moldagrotech Autumn

Agropiese TGR a prezentat noile exemplare de tehnică agricolă la expoziția Moldagrotech Autumn

Agropiese TGR a expus 3 tractoare din segmentul care în ultimul timp a dat dovadă de mare interes din partea clienților – Belarus 1222.3, 1523 și 2022. Modelul de tractor Belarus 1222 concentrează în sine foarte multe soluții tehnice și tehnologii de la modelele mai puternice cum ar fi 1523 și 2022. Tractorul posedă o cabină îmbunătățită, confortabilă cu aer condiționat și filtrarea aerului, o mai bună vizibilitate, un scaun Grammer, panou de bord actualizat, echipament electric îmbunătățit cu iluminare LED, tapițerie modernă a cabinei. Acest tractor are o manipulare electro-hidraulică a…

Agropiese a prezentat a treia generație de tractoare “Belarus” și alte mașini noi agricole la Tehagrofest 2021

Agropiese a prezentat a treia generație de tractoare “Belarus” și alte mașini noi agricole la Tehagrofest 2021

În perioada 12-14 august, a avut loc trei zile de câmp - expoziția Tehagrofest, un eveniment care atrage un număr mare de distribuitori de mașini agricole, furnizori de îngrășăminte și soluții moderne în domeniul agriculturii și fermieri. Formatul Tehagrofest presupune atât comunicarea la standurile companiilor, cât și curse demonstrative de echipamente și chiar zboruri - demonstrații ale ultimelor unități în funcțiune. Agropiese TGR a prezentat în atenția fermierilor o linie de tractoare din a treia generație Belarus, cele mai noi mașini agricole de la Technopol, Veles Agro, sisteme agricole de precizie și autopiloți de la Hexagon. De asemenea, la standul companiei s-au prezentat mostre de piese de schimb de înaltă calitate pentru semănători…

Agropiese TGR prezintă agregatul autopropulsat care nu are analogie curățător - aruncător de cereale OVS-70M3

Agropiese TGR prezintă agregatul autopropulsat care nu are analogie curățător - aruncător de cereale OVS-70M3

După cum știți, funcțiile de curățare și încărcare a cerealelor sunt realizate de două agregate diferite. Uzina de mașini agricole BIM (Ucraina) a făcut un experiment și a creat o mașină care combină pe deplin ambele funcții. Cea mai nouă unitate a fost numită OVS-70M3. Fabrica a dezvoltat o tehnologie care permite acestui aruncător de cereale autopropulsat să obțină o calitate foarte bună de curățare a mazării, a porumbului și a altor cereale și să-și efectueze încărcarea cu productivitate ridicată: OVS-70M3 are o capacitate de 50-90 tone pe oră. Boabele trec prin elevator în cameră, unde intră în transportor, de acolo nimeresc în - buncăr, apoi către separator, canalul de…

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md

022 636362

Mașini agricole

022 550001

Anticamera,
Contabilitate

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021