ru 

Leasing si credit

Компания года

Leasing si credit la procurarea tehnicii agricole

Compania Agropiese TGR Group are o experiență îndelungată de colaborare cu diverse structuri financiare și proiecte internaționale, pentru a putea oferi clienților săi soluții eficiențe și raționale din punct de vedere a prețului în sfera procurării tehnicii agricole în leasing și în credit.

Agropiese TGR găsește cele mai bune posibilități și condiții de finanțare, iar unele soluții din acest domeniu sunt elaborate în exclusivitate pentru clienții companiei Agropiese TGR, în calitate de cel mai mare și mai sigur partener al băncilor comerciale și a proiectelor internaționale de finanțare în domeniul vânzării și deservirii tehnicii agricole.

Prin intermediul creditului sau leasingului, Agropiese TGR realizează cu succes pe teritoriul țării  un volum impunător de vânzări al unui asortiment larg de tractoare și agregate.

La ora actuală Agropiese TGR propune clienților săi următoarele posibilități de finanțare pentru procurarea tehnicii agricole:

Programul 2KR (cu susținerea Guvernului Japoniei) și MECAGRO (program național) se deosebesc prin simplitatea de prelucrare a cererilor, printr-o listă simplificată a documentelor și un procent rațional pentru acest serviciu. Acestea sunt programe de scară largă, cu un volum mare de experiență în finanțarea procurărilor de tehnică agricolă.

Unii clienți preferă să primească credite anume în acea bancă n care ei își deservesc activitatea comercială. Practic toate băncile comerciale și companiile de leasing dispun de programe proprii de finanțare a tehnicii agricole, iar compania Agropiese TGR este gata să colaboreze cu oricare organizație financiară pe care o va alege clientul.

Alte informații mai detaliate privind condițiile de creditare (rata dobânzii, perioada de creditare etc.) le puteți primi de la managerul companiei:

Ion Novațchii

i.novatchii@agro.md

+373 69 15 95 99


Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

Balti
Falesti
Cahul
Hancesti
Causeni
Orhei
Comrat
Soroca
Drochia
Stauceni
Edinets
Ungheni
Rezina
copyright 2015