Sisteme de irigare IRRILAND, Italia

Sisteme de irigare IRRILAND, Italia

Sisteme de irigare «IRRILAND», Italia

Sisteme de irigare bobină (tambur) sunt potrivite pentru irigare de orice culturilor: legume, furaje, tehnice, cereale în domeniile de orice configuratie. În plus, aceste sisteme de irigare pot fi utilizate în mod eficient în livezi și vii. Aspersoare produse de IRRILAND, se diferă complet cu design nou, cu mai multe soluții inovatoare și de următoarele caracteristici:

  • Sisteme de irigare bobină (tambur) sunt potrivite pentru irigare de orice culturile: legume, furaje, tehnice, cereale în domeniile de orice configuratie. În plus, aceste sisteme de irigare pot fi utilizate în mod eficient în livezi și vii. Masini de irigare IRRILAND, diferă complet cu design nou, cu mai multe soluții inovatoare și de următoarele caracteristici:
  • Ușor de utilizat - numărul minim de operații la utilizarea;
  • Design robust - aspersoarele de proiectare sunt mereu testate în condiții dure;
  • Amprenta mica - dimensiuni mici fac mai ușor lucru în zone mici.
  • Consum redus de energie - o mulțime de atenție la toate pierderile în timpul funcționării.
  • O gamă largă de aspersoare este capabila de a satisface nevoile oricărui client.
  • Prețurile și costurile de servicii - prețuri competitive mici si costuri minime de intretinere.
  • Pe șasiu de stația mobilă este montat tambur furtun, care se încheie cu aspersoare pe cărucior. Tractor deruleaza furtun și bobineaza automat pe energia de apa care curge prin presiunea turbinei de la un hidrant sau direct de la statia de pompare. În absența presiunei suficiente în sistema furtunul poate fi bobinat prin intermediul unității cilindru de la priza de putere tractorului (inclus) sau manual. Uneori de-a lungul campurilor se sapeaza canale, unde sub gravitație sau cu o pompa subterană apa este pompată, și din canal deja apă este luata de pompă si alimentata la stația mobilă. Aspersoare «IRRILAND» se conecteaza la locul potrivit la un hidrant sau un bazin deschis de apă. Mai departe, apa sub presiune de cateva atmosfere irigheaza de-a lungul câmpurilor latime de 30 metri si lungimea de 300-600 metri (depinde de lungimea furtun). În dependenta de condițiile de irigare și culturile irigate pot fi folosite spinkler-trunchi sau consolă (ferma). Sisteme de irigatii сu spinkler (pistol) necesită presiune a apei de cel puțin 6 bar. Pentru consola este suficienta presiune de 2 atmosfere.
  • Aspersor vă permite să lucrați cu presiunea apei de 2 bar, apa care se cade are o energie mai mică datorită picături mai mici decât prin splincler. Se utilizeaza atunci când este nevoie de udare cu picături fin dispersate, sau atunci când nu există presiune insuficientă. De asemenea, consola vă permite să lucrati într-un vânt puternic. Lungimea consolei - 50 m (58 m - lățime de irigare). Aspersoare are un design pliabil din oțel galvanizat. Capacitatea de a transforma rapid la 360°.
  • Fermele care au nevoie de irigare, care posedă o suprafață mare de teren în imediata apropiere a surselor de apă pot utilizarea stații de pompare de irigare și aspersoare. Un astfel de sistem va ajuta la creșterea productivității de ferme la legume și plante tehnice, livezi și câmpuri de fructe de padure.

Caracteristi tehnice de Sistem de irigare «IRRILAND», Italia

Caracteristi generale

Diametrul furtun, mm

110

Lungime furtun, m

300

Presiune de lucru, atm.

3-9

Dimensiunui si masa

Masa, kg

2452


***Sisteme de irigare***

Sistem de irigare OCMIS MICRO RAIN 58, Italia.


Comentarii vizitatorilor

VALI

5 ani in urmă
CAUT O POMPA IRIGATII CAPRALI LA PRIZA TRACTORULUI DMR 65-2\2A RAPORT 1;5 CU69 TEL 0731439809 VA MULTUMESC

Agro MD

5 ani in urmă
5 ani in urmă edited Agro MD Quote
Jump to comment! VALICAUT O POMPA IRIGATII CAPRALI LA PRIZA TRACTORULUI DMR 65-2\2A RAPORT 1;5 CU69 TEL 0731439809 VA MULTUMESC
Buna ziua!
Ne pare rau, la moment dat nu avem POMPA IRIGATII CAPRALI.
3 ani in urmă
3 ani in urmă deleted by Agro MD

Ana

3 ani in urmă
Caut tambur irigat 100/400 sau 110/400

Agro MD

3 ani in urmă
Jump to comment! AnaCaut tambur irigat 100/400 sau 110/400
Buna ziua! Ne pare rau, tambur irigat 100/400 sau 110/400 nu avem.

Dima

1 ani in urmă
Buna ziua Ne spuneți va rog ce sistem de irigare aveți la moment? Cu tot cu pompa?

Agro MD

1 ani in urmă
Jump to comment! DimaBuna ziua Ne spuneți va rog ce sistem de irigare aveți la moment? Cu tot cu pompa?
Buna ziua! Despre sortiment de pompe si pretul, va rog sa sunati la manager vanzari Petru: 022 505 275, 079 407 204. El va da un raspuns detaliat.

Andrei

1 ani in urmă
Buna ziua! Ma intereseaza un tambur de 400 m lungime cu furtun avand diametrul de 100mm. Aveti asa ceva pe stoc si daca da, la ce pret? Multumesc!

Agro MD

1 ani in urmă
1 ani in urmă edited Agro MD Quote
Jump to comment! AndreiBuna ziua! Ma intereseaza un tambur de 400 m lungime cu furtun avand diametrul de 100mm. Aveti asa ceva pe stoc si daca da, la ce pret? Multumesc!
Buna ziua! Sunt momente tehnice. Sunati, va la manager online 022 63 63 62 si explicati de piese ce aveti nevoie.

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021
Comment