Semănătoare de cereale și ierburi ALFA 6 (MINI-TILL)

Semănătoare de cereale și ierburi ALFA 6 (MINI-TILL)

Cea mai înalt productivă semănătoare din segmentul său.

AVANTAJELE

☑ Viteza de semănat mai mare cu 35 % în comparație cu semănătorile analog..

Semănătorile din noua generație ALFA lucrează efectiv cu o viteză de 12 km/oră.

☑ Buncăr încăpător – productivitate înaltă..

Semănătoarea ALFA 6 este dotată cu-n buncăr mare, a cărui volum este 2805 lt., ceea ce la viteza de semănat de 12 km/oră asigură productivitatea de 7,2 ha/oră.

☑ Termeni timpurii de semănat.

Construcția unică a poziționării roților late de sprijin și de transmisie, cu-n diametru mare permit efectuarea semănatului în condiții de umeditate ridicată, ceea ce dă posibilitatea inițierii sezonului de semănat mai devreme.

☑ Economie de combustibil de pînă la 25 % în comparație cu concurenții.

Construcția mai ușoară a semănătorii este confecționată din oțeluri de o rigiditate înaltă cu o poziționare a roților de sprijin și transmisie original, permite economisirea combustibilului la o agregatare cu-n tractor de o putere mai mica, în comparație cu concurenții.

☑ Tehnologia de prelucrare Mini-Till.

Noua construcție CoultSystem cu dispozitiv de tăvălugi și cu presiunea la brăzdar de până la 130 kg asigură semănatul calitativ, uniform după tehnologia Mini-Till.

☑ Lucrul rapid cu căruciorul de tranpsortare FastTrai.

Căruciorul remorcat de transportare FastTrai – permite punerea semănătorii din starea de transportare în starea de lucru timp de 2 minute, ceea ce reduce și ușurează lucrul mecanizatorului.

ALFA 6 – noua generație de semănători de cereale pe piață de la compania ELVORTI.

• Semănătorea mecanică de cereale ALFA 6 – este destinată pentru semănarea în rînduri conform condițiilore tehnologie minimale de prelucrare a semințelor de cereale, boboase, rapiței și in cu administrarea concomitentă a îngrășămintelor minerale și tasarea solului pe rînduri.

SEMĂNĂTOARE DE CEREALE ȘI IERBURI ALFA 6 (MINI-TILL)

TEHNOLOGIA DE PRELUCRARE MINI-TILL.

Noua construcție CoultSystem cu dispozitiv de tăvălugi și cu mecanismul îmbunătățit de presare a brăzdarelor cu arc elastic de o rigiditate mărită asigură presiunea la brăzdar de până la 130 kg, ceea ce asigură semănatul calitativ, uniform după tehnologia Mini-Till, asigurînd adîncime stabile de semănat.

SEMĂNĂTOARE DE CEREALE ȘI IERBURI ALFA 6 (MINI-TILL)

PRESIUNE CONSTANTĂ A SISTEMULUI HIDRAULIC

Presiunea constantă a sistemului hidraulic, din contul supapei de închidere instalat, care permite menținerea presiunii la brăzdare configurată la începutul lucrului. Această funcție garantează numiadecât înalta calitate a semănatului, permite păstrarea uniformității adîncirii brăzdarelor în sol pe o suprafață neuniformă și la condiții de sol variabile.

SEMĂNĂTOARE DE CEREALE ȘI IERBURI ALFA 6 (MINI-TILL)

DISTRIBUITORUL HIDRAULIC (SUPAPA)

Distribuitorul hidraulic (supapa) de acționare a marcheorului permite printr-o singură manetă din cabină dirijarea cu marcheorul.

SEMĂNĂTOARE DE CEREALE ȘI IERBURI ALFA 6 (MINI-TILL)

BUNCĂR MĂRIT

Semănătoarea ALFA 6 este echipată cu-n buncăr de capacitate mare 2805 lt., care la o viteză de semănat de 12 km/oră, asigură productivitatea de 7,2 ha/oră.

Buncărul este divizat în două compartimente pentru semințe de 1860 lt., pentru îngrășăminte 945 lt., în el sunt montate despărțituri tehnologice, care permit unificarea celor 2 părți în una singură pentru semănarea culturilor și introducerea îngrășămintelor.

SEMĂNĂTOARE DE CEREALE ȘI IERBURI ALFA 6 (MINI-TILL)

CĂRUCIOR DE TRANSPORTARE FASTTRAI

Noul dispozitiv de remorcare și transportare FastTrai, permite punerea semănătorii din starea de transportare în starea de lucru timp de 2 minute, ceea ce reduce și ușurează lucrul mecanizatorului. Căruciorul de transportare din echiparea standard cu roti cu diametru și rezistență mărită asigură protecția suplimentară de latulpinile culturilor și alte rămășițe vegetale sau obiecte de pe suprafața solului; are o lățime de transportare de 2,65 m, permițînd deplasarea semănătorii pe drumurile publice.

ROȚI LATE CU SUPRAFAȚĂ MARE DE CONTACT CU SOLUL

La semănătorile ALFA 6 sunt montate roți late cu suprafață mare de contact cu solul cu discuri cu profil ranforsat, ce permit diminuarea presiunii asupra solului și lucrul cu semănătoarea pe o suprafață mai afînată și umedă, precum și la semănătorile ALFA 6 se întrebuințează butuc cu diametru mărit al semiaxului și rulment cu o capacitate mai mare de sarcină, ceea ce mărește rigiditatea și siguranța la semănatul după mini-till.

SEMĂNĂTOARE DE CEREALE ȘI IERBURI ALFA 6 (MINI-TILL)

SISTEM DE INTRODUCERE A ÎNGRĂȘĂMINTELOR DIN MATERIALE POLIMERICE

Dispozitiv de introducere din material polimerice se distinge prin precizia înaltă, asigurarea fluxului continuu și controlat al semințelor de diferite dimensiuni la norma de la 1,5 pînă la 400 kg/ha. Construcția bobinei permite realizarea introducerea semințelor de dimensiuni mici. Este aplicată reglarea intervalului dintre supapă și bobină, ceea ce facilitează introducerea semințelor mari cu norme mari.

SEMĂNĂTOARE DE CEREALE ȘI IERBURI ALFA 6 (MINI-TILL)

ARBORII DE ACȚIONARE A DISPOZITIVELOR DE INTRODUCERE DIN OȚEL INNOX

Sunt instalați arbori de acționare a dispozitivelor de introducere din oteț innox, ceea ce mărește durata lor de exploatare și dispozitivelelor de introducere amplasate pe ei și exclude corozia acestora.

SEMĂNĂTOARE DE CEREALE ȘI IERBURI ALFA 6 (MINI-TILL)

MECANISMUL DE TRANSMISII FĂRĂ TREPTE (VARIATOR)

Mecanismul de transmisii fără trepte (variator) asigură reglarea simplă și rapidă a normei de semănat și de introdus îngrășăminte; asigură mult mai precis reglarea într-un diapazon mai vast al normei de însămînțare (de la 1,5 până la 400 kg/ha) în comparație cu reductorul.

SEMĂNĂTOARE DE CEREALE ȘI IERBURI ALFA 6 (MINI-TILL)

SISTEMUL ELECTRONIC DE CONTROL

Sistemul electronic de control din echiparea standard a semănătorii ALFA 6 este o nouă variantă care implementează senzori de control al fluxului de semințe mult mai siguri și mai preciși, care determină densitatea de semințe.

SEMĂNĂTOARE DE CEREALE ȘI IERBURI ALFA 6 (MINI-TILL)

RESURSA DE EXPLOATARE A BRĂZDARULUI DUBLU-DISC ESTE MĂRITĂ CU 100%

Resursa de exploatare a brăzdarului dublu-disc este mărită cu 100 %, din contul utilizării oțelurilor aliate care conțin Bor care au o duritate mai mare. Brăzdarul dublu-disc cu o urmă de semănat permite realizarea semănatului pe câmpuri cu o cantitate mare de rămășițe vegetale; construcția integră a nodului «brăzdar – tăvălug de tasare» permite stabilirea brăzdarului la adâncimea stabilită. ALFA 6 menține perfect adâncimea de semănat. Drept rezultat se obțin un pat germinativ uniform răsărit, ceea ce contribuie la creșterea culturilor pe tot câmpul.

SEMĂNĂTOARE DE CEREALE ȘI IERBURI ALFA 6 (MINI-TILL)

DISPOZITIV DE TĂVĂLUGIRE DIN COMPLETARE, 2 SETURI, LA ALEGERE «ÎNGUSTE, LATE»

Dispozitiv de tăvălugire 2 seturi la alegere «înguste, late» se montează la semănătoare pentru a asigura semănatul în diverse condiții de umeditate a solului și stare de compactare a solului. Pentru curățirea roților de tasare sunt montate răzuitoare din oțel rezistent la uzură ceea ce mărește resura de exploatare a acestora pînă la 2000 ha. Este conceput și variant de echiparea opțională cu dispozitive digitiforme cu lanț pentru nivelarea solului pe diverse câmpuri.

SEMĂNĂTOARE DE CEREALE ȘI IERBURI ALFA 6 (MINI-TILL)

VOPSIRE REZISTENTĂ PRIN PULVERIZARE

La producere este instalată o linie de vopsire prin pulverizare Ideal-line (Danemarca). Această tehnologie de vopsire permite realizarea unui înveliș calitativ de vopsea și lac pe un termen garantat de mai mult de 8 ani.

* toate imaginele sunt doar indicative și nu obligatorii. Noi ne reținem dreptul de a introduce schimbări tehnice în construcție. Echiparea precizați-o la reprezentantul local.

SPECIFICAȚII TEHNICE

Modelul

ALFA 6

Tip

semiremorcată

Lățimea de lucru, m

6

Viteza de lucru, km/oră

9-12

Numărul de rînduri, unit.

40

Productivitatea, ha/oră

5,4 - 7,2

Adâncimea de introducere

20-80

Presiunea la brăzdar, kg/cm2

130

Norma de semănat, kg/ha

1,5-400

Intervalul dintre rânduri

150

Norma de introdus îngrășăminte, kg/ha

25-200

Volumul sumar al buncărului de semințe, litri

1860

Volumul sumar al buncărului de îngrășăminte, litri

945

Dimensiuni de gabarit la transportare, mm

8250x2650x4200

Dimensiuni de gabarit în lucru, mm

5250x6950x1980

Se agregă cu tractoare

90

Greutatea, kg

4 400


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md

022 636362

Mașini agricole

022 550001

Anticamera,
Contabilitate

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021
Comment