Pistoane Motordetal-Kostroma

Pistoane Motordetal-Kostroma

Pistoane Motordetal-Kostroma. Compania "Agropiese TGR Grup" este distribuitorul oficial de SA "Uzina de automobile Kostroma" or. Kostroma, Rusia. "Motordetal" - unul dintre cei mai mari producători și furnizori de piese de schimb ale motoarelor cu piston pentru vehicule, cu producția Jamz, KAMAZ, MSW, AMZ, PM D65, UMZ, VAZ, VMTZ ZMZ, ZIL, CTZ. În momentul de față, gama de produse a companiei "Agropiese TGR Grup" include: părți ale pistonului (garnituri cilindru, pistoane, inele de piston, ace cu piston), filtre și elemente de filtrare, seturi complete de produse din cauciuc (cauciuc), lagăre, supape, antrenare curele. Pentru a comanda produse Motordetal-Kostroma sunand la unul din numerele de telefon de pe site-ul sau direct prin intermediul on-line-consultant.

Pistoane Motordetal-Kostroma - alegerea potrivită a șoferului. Aici veti primi cele mai fiabile și durabile de piese de schimb. "Agropiese TGR Grup" - un lider în furnizarea de piese de schimb pentru Republica Moldova.


Cilindri hidraulici de compania "Agropiese TGR Grup" puteti comanda prin telefon, e-mail, sau direct prin intermediul unui site consultant.


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021
Comment