Piese pentru tractoare in Moldova

Piese pentru tractoare in Moldova

Compania "Agropiese TGR GRUP" in prezent este unul dintre cei mai mari furnizori de piese de schimb și agregate din Moldova. Anii de experiență, calificarea înaltă a personalului și disponibilitatea acordurilor cu fabricile de producție ne permite să creăm prețuri avantajoase pentru clienții noștri, iar livrările directe garantează calitatea produselor.

Piese de schimb în lista noastră de prețuri sunt prezentate pentru următoarele modele de tractoare:

MTZ, YuMZ, T-150, T-40, LTZ, T-25, T-16, K-700, T-75, T-130, FOTON

Realizăm livrări de peste 35.000 de tipuri de piese de schimb pentru categorii legate de tractoare din Ucraina, Belarus și din alte tari din străinătate, inclusiv motoare, agregate, punti, cutii de viteze, rulmenți, grupuri de pistoane. echipamente electrice, filtre, manșete, etanșări, curele, garnituri și multe altele

Compania noastră are cea mai largă varietate de piese de schimb din Moldova pentru tractoarele fabricate de Uzina de Tractoare din Minsc. Bunurile sunt livrate sub contracte directe de la fabricile care furnizează componente la linia de asamblare a uzinei de tractoare, cum ar fi:

  • Fabrica Bobruisk de piese de tractor și agregate
  • fabrica de piese de tractor Vitebsk
  • Fabrica de pinioane din Minsk
  • Uzina de agregate Smorgon
  • Fabrica de mașini-construcție Mozyr
  • și alele.

Cea mai populară modificare a tractorului BELARUS până în prezent este MTZ-80 și versiunea MTZ-82.1 cu tracțiune integrală. "Agropiese TGR GRUP" oferă gama întreaga de piese de schimb pentru MTZ-80 si MTZ-82.1.

Rețeaua de filiale "Agropiese TGR GRUP" este localizată convenabil în toate orașele mari și în centrele regionale ale Republicii Moldova. Din acest motiv, producătorii agricoli pot economisi bani prin achiziționarea de piese de schimb la filialele noastre, și cel mai important timpul (timpul este foarte scump, mai ales la sezonul de semanare și recoltare).

Astăzi, compania noastră la anumite grupe de mărfuri este gata să furnizeze cumpărătorului mai multe propuneri în ceea ce privește producătorul, prețul și calitatea.


Comentarii vizitatorilor

Mihai

1 ani in urmă
Buna ziua, ma intereseaza pinioane cutie de viteze motoblok belarus 09H. Va multumesc!

Agro MD

1 ani in urmă
Jump to comment! MihaiBuna ziua, ma intereseaza pinioane cutie de viteze motoblok belarus 09H. Va multumesc!
Buna ziua! Avem ceva pistoane. Trebuie sa va apropiati la unul din magazinele noastre cu exemplaru sa ne uitam ce fel de pistoate.

Mihai

1 ani in urmă
Buna ziua, nu de pistoane ma intereseaza, ci de PINIOANE (roti dintate) pt cutia de viteze la motoblok belarus09H, sunt din Romania, poate gasesc prin tara un magazin, stiti pe unde?Va multumesc!

Agro MD

1 ani in urmă
Jump to comment! MihaiBuna ziua, nu de pistoane ma intereseaza, ci de PINIOANE (roti dintate) pt cutia de viteze la motoblok belarus09H, sunt din Romania, poate gasesc prin tara un magazin, stiti pe unde?Va multumesc!
Buna ziua! Avem sucursala la Galati. Sunati va rog la manager local 0747121912 si el va raspunde daca sunt piese disponibile.

Ghenadie

1 ani in urmă
Buna ziua am nevoe de lenti la vum mtz 921

Agro MD

1 ani in urmă
1 ani in urmă edited Agro MD Quote
Jump to comment! GhenadieBuna ziua am nevoe de lenti la vum mtz 921
Buna ziua! O lenta cand 2 sunt similare 465 lei. O lenta cand 2 sunt diferite 425 lei prima 486 lei a doua. Telefon de contact: 022 81 92 41.

Victo

1 ani in urmă
Cit costa coleti pentru cilindri la mtz 80 ,si vklafosi satunnii si carinii ?
1 ani in urmă deleted by Agro MD

Agro MD

1 ani in urmă
Jump to comment! VictoCit costa coleti pentru cilindri la mtz 80 ,si vklafosi satunnii si carinii ?
Buna ziua! Sunati va rog: 022 81 92 41 si managerul vanzari va spune pret la piese.

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021
Comment