Motoare de vanzare UMZ la Agropiese TGR

Motoare de vanzare UMZ la Agropiese TGR

Motoare de vanzare UMZ de la compania "Agropiese TGR Grup". UMZ se produce de SA "Uzina Yaroslavl Motor", care este lider pentru producția de motoare în Rusia. Specializare principală - producerea de motoare diesel multi-scop, precum si cuplaje, transmisii și piese de schimb necesare pentru ei. Unități fixe, inclusiv produse UMZ motor bazat.

În momentul de față, cu motoare de vanzare produse la "Uzina Yaroslavl Motor" mai mult de 300 de vehicule de corpus sunt echipate, atât generale, cât și cu destinație specială. Motoare de vanzare sunt bine cunoscute în Rusia, Belarus, Ucraina și alte țări CSI. Aceste motoare sunt einstalate la camioane, remorci, camioane, utilaje autobuze, tractoare, combine, construcții și drumuri și alte facilități.

Compania "Agropiese TGR Grup" va fi întotdeauna bucuroasa să vă vada printre clienții ei. Motoare de vanzare a companiei noastre - este cheia pentru funcționarea în condiții de siguranță și de viață lungă a autovehiculului vostru. Pentru achiziția motorului va rugam sa sunati  la nostri manageri de vânzări sau sa cereti consultatia on-line.


Comanda piese de schimb pentru MTZ si alte modele puteti la "Agropiese TGR GRUP".


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021
Comment