Diagnostica auto in Chisinau si toata Moldova

Diagnostica auto in Chisinau si toata Moldova

La Agropiese TGR puteti face diagnostica auto in Chisinau al vehicolului Dvs. La noi lucreaza specialisi cu experienta si de inalta calificatie. Pentru clienti exista un sistem de reducere.

Electrica auto al vehiculului îl face confortabil și de încredere. Autoturisme moderne, camioane, masini, utilaje agricole sunt pline de electronica instalata. Adesea, valoarea vehiculului cu aproximativ 25% este formata din auto electrica instalate pe acesta. De aceea, una dintre cele mai comune cauze ale eșecului este o defecțiune la electrica. Dar la Centru nostru Comercial-Tehnic Master Lux toate defectiuni pot fi depistate cu diagnostica auto.

Deci, nu subestima rolul de electrica auto, de munca ei depinde și munca de masina. Sistemul electric al vehiculului joacă un rol important în funcționarea corectă a vehiculului, problema in lucru camionului poate apare si din cauza problemei nesemnificative chiar și la un detaliu in auto electrica si poate duce acestuia la insuficienta a funcționării întregului sistem.

Toate arată că auto electrica este importanta pentru a coordona activitatea tuturor componentelor și mecanismele de vehicul, iar în stare bună electrica asigură siguranța și confortul călătoriei. De aceea, odată ce ați găsit unele din probleme la electrica a vehicului, reparati. Puteti veni la noi si fi vom face o diagnostica auto calitativa. Profesioniști ai centrului nostru de service сг echipamente de diagnostic cele mai moderne și de înaltă precizie destul de rapid și eficient vor găsi toate probleme la electrica auto si pentru scurt timp pot elimina toate aceste probleme. Pentru lucrari, pe care le va fi facute, vi se da o garanție a calității. Dacă doriți să actualizați  auto electrica, atunci adresati-va la centrul nostru comercial. Profesioniștii prietenosi și experienti va ajuta intotdeauna.


Compania agrara «Agropiese TGR Grup» de mai mulți ani este un dealer autorizat si un furnizor de piese UAZ.


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021
Comment