Cilindri hidraulici telescopici, basculare la Agropiese TGR

Cilindri hidraulici telescopici, basculare la Agropiese TGR

Cilindri hidraulici telescopici, cilindri hidraulici telescopici puteti cumpara la Agropiese TGR. Intreprindere SA "Hydrosila" produce cilindri hidraulici cu actiunea dubla, cilindri cu piston cu singura acțiune cilindri, și produce cilindri hidraulici speciali. Aveți posibilitatea să le cumperati în compania "Agropiese TGR Grup". Producerea de cilindri hidraulce "Hydrosila", care sunt utilizate pentru construcția de drumuri, mașini comunale, agricole, precum și alte echipamente sunt fabricate cu ajutorul echipamentelor moderne de înaltă tehnologie.

În cilindri hidraulici "Hydrosila" acțiune unilaterală este inversată prin acțiunea de puteri externe. În ceea ce privește cilindri cu dubla actiune hidraulice, ei sunt de lucru la pas înainte și înapoi.

Cilindri hidraulici telescopici, cilindri hidraulici telescopici de compania "Agropiese TGR Grup" puteti comanda prin telefon, e-mail, sau direct prin intermediul unui site consultant. Pentru partenerii și clienții fideli exista un sistem flexibil de reduceri.


Compania "Agropiese TGR Grup"  oferă la toți cumpărătorii doar astfel de piese de schimb auto: de înaltă calitate și ieftine.


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md

022 636362

Mașini agricole

022 550001

Anticamera,
Contabilitate

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021
Comment