ru 
Stropitoare pentru protecția plantelor cu rampă Badilli Prestige

Stropitoare pentru protecția plantelor cu rampă Badilli Prestige

Stropitoarea cu rampă BADILLI – utilaj sigur și efectiv, cînd este vorba despre protecția chimică a plantelor, precum grâu, floarea-soarelui, rapiță, ovăs, orz, ș.a.

În comparație cu utilajele concurente drept particularități pot servi pompele calitative cu o înaltă productivitate, care sunt propria producție a uzinei.

La fel un parametru distinctiv al stropitorilor Badilli Prestige și Standard este dotarea cu o rampă ranforsată cu lățimea de lucru de 16 m, acționată hidraulic pe înălțime.

Printre prioritățile stropitorilor BADILLI se enumeră: 95% din componente sunt propria producție a uzinei; pompe și regulatori cu o productivitate înaltă, confecționați după o tehnologie italiană; umplerea automată a rezervorului; sistemul de amestecare hidraulic, cadru ranforsat, vopsirea în două straturi; producerea rezervoarelor se efectuează exclusiv din polietilenă de o calitate înaltă; gamă largă de duze, la alegerea clientului.

BADILLI – producător cunoscut din Turcia de utilaje agricole, care utilizează tehnologii moderne și care oferă produse calitative în raport preț-calitate.

Departamentul Tehnică Agrcolă Agropiese TGR:

022 50 52 55


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

Balti
Falesti
Cahul
Hancesti
Causeni
Orhei
Comrat
Soroca
Drochia
Stauceni
Edinets
Ungheni
Rezina
copyright 2015
Comment