Combina de recoltat porumb TORNADO-40

Combina de recoltat porumb TORNADO-40

Combina pentru recoltat porumb TORNADO 40 EOL-8V prezintă combină de recoltare a porumbului un singur rând, și este menit pentru curățarea ciocălăilor de la frunzelor cu o perie specială cu 8 role, fiecare dintre care oferă prelucrare de înaltă calitate, chiar și la viteze mari de lucru.

Condițiile de funcționare normale sunt în măsură să furnizeze performanța acestei unități până la 0,46 ha / oră. Printre principalele avantaje ale acestei combine poate fi numită înaltă performanță, capacitatea de a finaliza curățarea urechilor din frunze și tulpini, consum redus de energie și rezultate excelente chiar și pe terenuri relativ mici. Atunci când se recoltează porumb direct pe știulete, principal în acest proces este uscarea naturală a porumbului în știulete. Acest lucru în rândul său, duce la economii suplimentare a procesului de uscare.

COLECTOR

Colector al acetui utilaj în mod eficient separă știulete de la tulpini și le transportă fără deteriorări mai departe în mecanism. Colector a combinei Tornado 40 EOL-8V este menit pentru a prelucrarea simultană unui singur rînd de cultură. De asemenea, înălțimea colectorului poate fi schimbată cu ajutorul sistemului hidraulic.

SISTEMUL DE DECORTICARE

Designul acestui sistem ofera curățare rapidă de știulete. Decorticator este format din role speciale produse din metal și cauciuc rezistent. Axa metalică servește pentru a eliminarea maselor de pămînt și plante. Lame adăugătoare din cauciuc în formă de stelupra, montate deasupra rolelor deplasarea știulete curățate printr-un dispozitiv de curățare special, aflat în mecanismul a transportorului.

FREZĂ

Se montează deodată  după colector, și zdrobește eficient resturi de tulpini și plante, difuzându-le uniform pe suprafața terenului.

CAPAC

Cu el se reglează în mod operativ  nivelul de curățare a știuletelor prin configurarea înălțimii.

VENTILATOR

Drept pe capacul a sistemului de decorticare se situează un ventilator auxiliar, ce permite în continuare producerea purificării, în mod cel mai eficient, în special în procesul de colectare a porumbului pe timpul uscăcios.

TRANSPORTATOR

Transportator cu ”lăbuțe” speciale din cauciuc instalate pe lanț de transportare transportează știulete decojite mai departe spre rezervor.

SISTEM HIDRAULIC

Rezervor și colector se administrează cu ajutorul sistemului hidraulic a tractorului. Prin comutator este ales mod necesar iar sistem hidraulic utilizat necesită doar o singură ieșire de tractorului.

REZERVOR

Cu sistemul hidraulic a tractorului este posibilă descărcare a rezervorului de recoltă la o înălțime necesară, inclusive mai mult de 2 metri.

CADRU DE SUPORT

Este de o structură tubulară. Aici sunt montate toate nodurile generale ale sistemei.

TRANSMISIA

Părți de lucru a agregatului agricol se mișcă prin rotația simultană a uneltelor, lanțurilor, transmisiilor și axelor. Viteza rotației de axă de transmisie atinge până la 540 rotații / minut.

Caracteristici tehnice de combina TORNADO 40

Lungimea

4,85 m

Latimea

2,74 m

Latimea de transportarea

2,4 m

Inaltimea

2,7 m

Masa

1780 kg

Productivitate

0,45 ha/ora

Volum de buncăr

1,8 m3

Role de combina

4 din metall, 4 din cauciuc

Numarul de cutite taietoare de freza

9

Anvelope

10.0/75-12

Viteza de PTO

480-550 rot/min

Putere tractor necesar

18 kWt

Echipamente combina TORNADO 40

Priza de putere

echipament standard

Foto: TORNADO-40

Video: TORNADO-40


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021
Comment