Grape cu discuri tractate BDST-2.5

Grape cu discuri tractate BDST-2.5

Grapa cu discuri, grea, pentru livezi BDST-2.5 este proiectată pentru afânarea adâncă a solului și distrugerea buruienilor între rânduri în livezi, precum și cultivarea solului în câmpuri deschise după recoltare.

Construcţia şi principiul de funcţionare a grapii BDST-2.5

În poziția de transport, BDST-2,5 este folosită ca un agregat suspendat (pentru confort în transport), iar în poziție de lucru este utilizat ca agregat tractat. Trecerea de la o poziție la alta se face foarte rapid și simplu și pentru aceasta este suficientă participarea doar a unui lucrător.

Grapa este constituită din 4 baterii de disc, montate sub forma literei V. Pe bateriile din față, discurile de tăiere, sunt destinate măcinării resturilor de plante și amestecarea lor cu solul. Discurile bateriei din spate sunt netede și proiectate pentru a stabili adâncimea de lucru constantă a prelucrării solului, excluzând omisiunea suprafețelor neprelucrate.

Reglări de bază a grapii cu discuri BDST-2.5

*Unghiul de atac. Unghiul de atac poate fi ajustat până la 300 cu ajutorul unui cilindru hidraulic, pentru instalarea bateriilor la unghiul corespunzător pe ţeavă există 5 găuri - patru pentru fixarea unghiului adecvat în poziția de lucru și una pentru plasarea bateriilor în poziția de transport la un unghi de 00. Prin modificarea unghiului de atac se modifică adâncimea de lucru care poate ajunge maxim până la 18 cm.

*Ieşirile laterale de la axul tractorului. În timpul cultivării solului între rânduri în livadă, este posibilă reglarea agregatului în așa fel încât lucrarea să se desfășoare cât mai aproape de trunchiurile de copac, schimbând ieșirile laterale de la axa tractorului, atât spre stânga cât și spre dreapta, până la o distanță de 2,5 m. Aceste reglări se fac prin schimbarea poziției stânga sau dreapta a tijei remorcii de-a lungul secțiunii cu găurile de fixare.


***Alte grape***

Grape cu discuri de Moldagrotehnica model D-2.4 sunt destinate pentru toate tipurile de prelucrarea solului.


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021
Comment