Mașină de separare cu agitator cu palete ISM-10

Mașină de separare cu agitator cu palete ISM-10

Destinația separatoarelor TOP ISM-10

Separatorul de cereale TOP ISM-10 este destinat pentru calibrarea și curățarea materialului semincer și cel destinat pentru vânzare a unor culturi precum: cerealele, legumelor păstăioase, legumelor altele, legumelor cucurbitacee, plantelor furajere, și a oricăror altor amestecuri de materiale în vrac.

Regimurile de lucru ale separatorului TOP ISM-10

  1. Regim de curățire preliminară.
  2. Regim de curățire primară.
  3. Regim de calibrare.
  4. Regi mixt (calibrarea și curățirea simultană).

Particularitățile constructive ale separatorului TOP ISM-10

Utilizarea agitatorului cu palete în calitate de echipament de putere a permis pentru prima oară de a diminua pierderile puterii fluxului de aer la acest tip de utilaje. Fluxul de aer este produs de acest agitator cu palete: utilajul nu are conducte de aer, pentru a căror rezistență de a le trecere se pierde o parte din putere motorului electric.

Soluția constructivă – poziționarea unei guri de admisie a aerului în partea superioară – excluzând nimerirea în această gură de admisie a impurităților mici.

Folosirea unei forme aerodinamice corecte a paletelor de la agitator, proiectată special pentru utilajele companiei-producătoare – « ISM» de către o uzină producătoare de tehnică aeronautică a permis diminuarea simțitoare a consumului de energie de la motorul electric, stabilizarea fluxului de aer și excluderea vibrațiilor.

În construcția utilajelor nu este plasă pentru stabilizarea turbulenței și corespunzător nu este necesitatea de a o curăți periodic, ceea ce permite exploatarea utilajului fără pauze tehnologice.

Folosirea unui covertor de frecvență permite reglarea turației agitatorului, realizarea lansării line a motorului electric și pornirea lui în regim revers pentru îndeplinirea auto-curățirii, de conectat la 380 V.

Lungimea

2420 mm

Lățimea

660 mm

Înălțimea

1880 mm

Greutatea

150 kg


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

Balti
Falesti
Cahul
Hancesti
Causeni
Orhei
Comrat
Soroca
Drochia
Stauceni
Edinets
Ungheni
Rezina
copyright 2012-2019
Comment