Navigație GPS și controlul consumului de combustibil

Filtre de combustibil SEPAR-2000

GPS navigatori

Monitorizarea consumului de combustibil

Agropiese TGR Grup oferă produse și servicii ale companiilor care produc sisteme de monitorizare al combustibilului Technoton și sistemelor de navigație GPS pentru agricultura de precizie Hexagon.

Echipamentele Technoton sunt instalate pe transportul a zeci de companii din Moldova. Acestea optimizează în mod eficient consumul de combustibil, permit monitorizarea rutei și timpul de funcționare a motorului. Agropiese are întreaga gamă de sisteme Technoton: senzori nivel de combustibil DUT-E, debitmetre DFM, CAN trackere, cititoare CANCrocodile și echipamente conexe.

Sistemele pentru agricultura de precizie Hexagon - au o combinație excelentă de universalitate și precizie cu un preț competitiv, au fost apreciate  pe merit în fermele Moldovei care fac din ce în ce mai mult alegerea în favoarea Hexagon. Astfel de sisteme de navigație GPS precum Leica, Ti5 și Ti7 reduc consumul de combustibil și îngrășăminte sau pesticide cu 15-20%, oferind cele mai avansate soluții în domeniul pulverizării, cartografierii câmpurilor, preciziei rutei etc.

Managerii Agropiese TGR merg direct în fermele agricole și dezvoltă soluții individuale pentru caracteristicile și nevoile fiecărui client. Apoi inginerii companiei realizează instalarea echipamentului și instruirea angajaților, deasemenea oferă servicii de garanție și  post-garanție a sistemelor agricole de precizie și monitorizarea consumului de combustibil.

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021