ru 
Tocatoare cu pick-up de tip HIDRO OBUR

Tocatoare cu pick-up de tip HIDRO OBUR

Tocătorul cu pick-up este un utilaj profesional, destinat pentru fărămițarea cozilor de viță de vie și crengilor de pomi. Are posibilitatea de fărămițare a crengilor cu o grosime de până la 6 cm. Datorită construcției sale rigide și parametrilor tehnici buni, el fărămițează destul de calitativ crengile și resturile vegetale. Este dotat cu ciocănașe ceea ce îi permite realizarea lucrărilor grele.

Un punct forte este pick-up din dotare, sau cu alte cuvinte un tăvălug cu ghiare care ridică și transmite crengile la arborele cu ciocănașe. Acest dispozitiv îl face inevitabil la efectuarea lucrărilor de tocare în vii. De asemenea, alt avantaj este acționarea hidraulică a mișcării acestui pick-up. Reductorul cu 2 capete de conectare la arborele prizei de putere (APP) și bara de remorcare combinată oferă posibilitatea agregării atât în spatele tractorului, cât și în fața tractoarelor dotate cu ridicător hidraulic și APP în față.

Tocătorul este dotat cu 2 roți de sprijin pentru deplasarea ușoară pe sol. Construcția rigidă a tocătorului și arborele cardanic cu mufă de siguranță face ca utilajul dat să aibă un termen de exploatare îndelungat și sigur.

Descarca caracteristici tehnice


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

Balti
Falesti
Cahul
Hancesti
Causeni
Orhei
Comrat
Soroca
Drochia
Stauceni
Edinets
Ungheni
Rezina
copyright 2015
Comment