Tocatoare cu deplasare hidraulica de tip TURBO

Tocatoare cu deplasare hidraulica de tip TURBO

Utilajul dat se agregă la tractor la ridicătorul hidraulic din spate prin prinderea în 3 puncte, primind acționarea de la arborele prizei de putere (APP) al tractorului. Prin urmare, transportarea utilajului se poate face cu ușurință. Tocătorul realizează o operație superficială solului, în plan vertical. Operațiunea de fărămițare este realizată de ciocănașele montate la arborele de rotire.

Utilajul păstrează înălțimea de tăiere, rezistența ciocănașelor și sensibilitatea de echilibru, chiar dacă suprafața solului este neuniformă, datorită înălțimii patinelor sale laterale și tăvălugului său din spate. Tocătorul este destinat pentru efectuarea lucrărilor în livezi și vii, de asemenea, poate fi folosit și la fărămițarea tulpinelor de plante, precum: grâu, floarea-soarelui, porumb, orez, tutun. Masa tocată de crengi, tulpini, este aruncată pe sol și servește drept îngrășământ organic.

Tocătorul are posibilitatea de a se deplasa lateral printr-un sistem hidraulic, alcătuit din: furtunuri cu cilindru hidraulic și construcție tip cărucior de glisare.

Descarca caracteristici tehnice


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021
Comment