Cositoare-tocatoare de tip OT CANAVARI

Cositoare-tocatoare de tip OT CANAVARI

Cositoarea-tocătoare face parte din categoria de utilaje de conservare a solului, deoarece contribuie la păstrarea resurselor solului. Pentru combaterea metodelor tradiționale de ardere a miriștii, ardere a tulpinilor rămase în urma recoltării, în urma cărora are loc erozoiunea eoliană și pluvială cu diminuarea simultană a capacității de menținere a umedității solului, apare necesitatea fărămițării și abandonării pe sol a masei tocate pentru conservarea apei în sol, precum și pentru reciclarea acestui material drept îngrășământ organic.

Cositoarea dată acționează un sistem de tăiere orizonatală și are o destinație multifuncțională. Poate fi utilizat la lucrări de post-recoltare a culturilor ca: porumb, floare-soarelui, grâu, bumbac, în livezi, vii.

Avantajele acestor tipuri de cositori este viteza mare de lucru, respectiv, productivitatea înaltă, economicitatea și simplitatea efectuării lucrărilor. O particularitate este de asemenea posibilitatea poziționării deplasate lateral a cositori ceea ce permite trecerea cât mai apropiată de tulpina pomilor.

Descarca caracteristici tehnice


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021
Comment