Cultivatorul ALTAIR 5.6-05

Cultivatorul ALTAIR 5.6-05

Cultivatorul ALTAIR 5.6-05 este destinat cultivării între rânduri a culturilor prășitoare cu introducerea simultană a îngrășămintelor minerale. Asigură afânarea de înaltă calitate a solului între rânduri la o adâncime predeterminată cu distrugerea buruienilor.

Cultivatorul ALTAIR 5.6-05 suspendat este utilizat pentru prelucrarea pe 8 rânduri a solului la culturile de porumb, floarea soarelui și alte culturi semănate cu o distanță între rânduri de 70 cm.

Suspensia rigidă în paralelogram a secțiunilor corpurilor de lucru exclude deteriorarea culturilor și asigură copierea reliefului solului. Toate ansamblurile sunt montate pe rulmenți de rulare/

Un dispozitiv de transport fiabil permite transportarea cultivatorului pe drumurile publice cu lățimea de 2,1 m.

Designul universal al dispozitivului de acționare a roților face ușor deplasarea cultivatorului din poziția de lucru în poziția de transport. Este prevăzută opțiunea de utilizare a cultivatorului pentru cultivarea continuă cu labe - lame, precum și pentru mușuroire.

Utilizarea suportului în formă de S în proiectarea cultivatorului ALTAIR 5,6-05 reduce rezistența la tracțiune, ceea ce economisește consumul de combustibil și crește productivitatea. Suporturile pilonilor din oțel rezistă la sarcini grele. Rotirea de la roțile de sprijin-antrenare este transmisă la arborele dispozitivului de dozare a îngrășămintelor. cultivatoarele de prelucrare între rânduri a plantelor ALTAIR sunt echipate cu labe de producție proprie, executate din oțeluri speciale cu bor, ceea ce a permis creșterea duratei de funcționare a labelor cu 50%. 

Pe cultivatorul ALTAIR 5.6-05 sunt instalate buncăre de îngrășăminte cu o capacitate crescută de 80 litri. Rata de administrare a îngrășămintelor este stabilită folosind mecanisme de angrenare. Pentru eliminarea resturilor de îngrășăminte minerale în buncărul de îngrășăminte este prevăzută o trapă de descărcare.


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte Agropiese TGR

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

copyright 2012-2021
Comment