Agropiese TGR
 
ru  en 

Cariera la Agropiese TGR GRUP

Sunteţi gata să țineţi pasul cu cei mai buni?

Una dintre cele mai mari companii de vânzare a mașinilor agricole din Moldova, Agropiese TGR Grup, nu se oprește niciodată în dezvoltarea sa și este deschisă atât profesioniștilor cu o bogată experiență în muncă, cât și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, motivate să-şi dezvolte o carieră.

Compania Agropiese TGR vă oferă posibilitatea de a lucra într-un mediu profesional cu perspective excelente de carieră. Dacă sunteți o persoană căreia îi place jobul său, dacă vă place să conlucraţi în echipă și să rezolvați cu succes problemele - Agropiese TGR poate deveni pentru dvs. un loc unde vă puteți realiza sută la sută.

Datorită dezvoltării constante și a structurii complexe a afacerii, la TGR Agropiese puteți găsi locuri vacante  la cele mai diverse poziții. Locurile vacante actuale din cadrul companiei noastre pot fi găsite pe site-ul rabota.md.

Mai mult, dacă doriți să lucrați în compania noastră, dar nu vedeți o poziție deschisă conform specialităţii dvs., scrieți oricum la hr@agro.md.

Colaborarea cu instituţiile de învăţământ superior și stagiile

Agropiese TGR participă la formarea profesională a studenților, oferind anual locuri de practică și stagii pentru tinerii de la universitățile de profil.

Practica de vară în cadrul companiei Agropiese TGR Group pentru studenții din colegiile și universitățile de profil reprezintă o oportunitate de a căpăta experiență valoroasă în compania noastră. La noi, tinerii nu numai că învață să aplice cunoștințele teoretice în luarea deciziilor cu privire la problemele reale, ci și să se familiarizeze cu procesul de management al proiectelor și principiilor de activitate în colectivul unei companii moderne.

Cariera la Agropiese TGR GRUP

Contacte

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503340
022 503341
tgr@agro.md

Balti
Falesti
Cahul
Hancesti
Causeni
Orhei
Comrat
Soroca
Drochia
Stauceni
Editets
Ungheni
Rezina
copyright 2015