Agropiese TGR GRUP
Переключить язык  Переключить язык 
Căutați

Căutați

Posturi vacante

Posturi vacante

GPS  navigare și monitorizare a consumului de combustibil

GPS navigare și monitorizare a consumului de combustibil

Reparația tehniii mici

Reparația tehniii mici

Sistemul de reducere cumulativ

Sistemul de reducere cumulativ

Sistem de reducere cumulativ: cu cit mai mult cumperi - cu atât economisesti!


Reduceri

Agropiese TGR ofera clientilor  sai un sistem de reducere cumulativ *, datorită carui procurarea pieselor de schimb devine și mai profitabila.

Compania Agropiese TGR are două tipuri de sistem de reducere - pentru persoane fizice și juridice. Peroanele fizice au posibilitatea de a transmite cardul de reducere unei alte persoane .Cardurile de reducere pentru persoanele juridice sunt personalizate.

Aveti posibilitatea de a obține un card de reducere, in orice magazin din  reteaua de magazine Agropiese TGR, la efectuarea primii cumparaturi la suma minima indicata in tabel.

Cardul de reducere este valabil în întreaga rețea de magazine Agropiese TGR.

* Reducerile se aplică la piese de schimb. Reducerile nu se aplică la marfurile promotionale, sau/și produse vandute la preturi speciale.

Agropiese TGR este lider in piața echipamentelor agricole în Moldova. Compania garanteaza clientilor sai o gama variata de piese de schimb, preturi excelente si calitatea garantata. Sistemul de reducere cumulativ face oferta noastra si mai profitabila!


Comentarii vizitatorilor

Ion Amarei

2 ani in urmă

Buna ziua, Sunt din Romania si ma intereseaza un Traktor Belarus M 952 de 90 CP. Doresc sa stiu pretul si cat timp trbuie sa astept pana il primesc. Va multumesc

Corneliu Zait

2 ani in urmă

Buna ziua! M-ar interesa un tractor 320 cu accesorii: plug, cositoare, balotiera si lama de zapada. Livrarea se face in Iasi , Romania. As dori sa stiu modalitatile de plata, precum si data de livrare. Multumesc!

Jump to comment! Ion AmareiBuna ziua, Sunt din Romania si ma intereseaza un Traktor Belarus M 952 de 90 CP. Doresc sa stiu pretul si cat timp trbuie sa astept pana il primesc. Va multumesc
Buna ziua!
Puteti cumpara Tractor Belarus M 952 de 90 CP la magazinele noastre in Moldova. Vama treceti singuri.
Livrarea in Romania noi nu facem.

Jump to comment! Corneliu ZaitBuna ziua! M-ar interesa un tractor 320 cu accesorii: plug, cositoare, balotiera si lama de zapada. Livrarea se face in Iasi , Romania. As dori sa stiu modalitatile de plata, precum si data de livrare. Multumesc!
Buna ziua!
Puteti cumpara tractor MTZ 320 cu accesorii numiti venind in Moldova. Ne pare rau, dar livrarea in Romania noi nu facem.

Adaugati comentariu...

Quote
Comment