Agropiese TGR
 
ru ro en 
Piese de schimb pentru tractoare la Agropiese TGR

Piese de schimb pentru tractoare la Agropiese TGR

Piese de schimb pentru tractoare de la compania "Agropiese TGR GRUP". Noi furnizam la piața Moldovei numai piese originale pentru tractoare, automobile, motociclete și alte vehicule. Noi lucram cu fabrici din Rusia, Ucraina, Belarus și alte țări de departe și in apropiere. Pe tot ansamblu de utilaje achiziționat  la noi: piese de schimb pentru tractoare, componente și  alte este prevazuta garanție și service.

Astazi "Agropiese TGR GRUP" este cel mai mare furnizor de piese de schimb și alte componente pentru vehicule și tehnica agricola pe piața in Republica Moldova. Rețeaua noastră de filiale unde puteți cumpăra piese de schimb pentru tractoare și alte, este convenabil amplasata în toate raioanele majore ale țării, care permite partenerilor noștri a economisi bani și, cel mai important, timp (atât de valoros în special în sezonul de plantare și recoltare). Cumpara piese de schimb pentru tractoare in "Agropiese TGR GRUP".


Cumparati piese agricole la «Agropiese TGR GRUP», cel mai mare furnizor de piese de schimb și componente pentru tractoare, lansate de "MTZ" pe piața agricolă a Republicii Moldovei.


Comentarii vizitatorilor

Adaugati comentariu...

Quote

Contacte

 
 

Sediul companiei

Chisinau, st. Muncesti 271/7, MD-2002

Online Magazin

www.agropiese.md


Linia fierbinte

022 550001
022 636362

Administratia

022 503360
022 505279
tgr@agro.md

Balti
Falesti
Cahul
Hancesti
Causeni
Orhei
Comrat
Soroca
Drochia
Stauceni
Editets
Ungheni
Rezina
copyright 2015
 
Comment